2777
2789
عنوان

آدمای رو مخ و سمی فامیل و خانواده

505 بازدید | 17 پست

بچه ها دیدید بعضیا به مرز جنون عصبیتون میکنن بعد حق به جانبن که تو اعصاب نداری تو زودرنجی

توروخدا بگید اگر طرف تو خانوادت باشه و نتونییی جدا زندگی کنی باید دقیقا چیکار کنم؟ بعد خواهرم همش میخاد بهم بگه من از همه لحاظ ازت بهترم تو کلا هیچی نیستی کمی از من کمتری توروخدا بگید چیکارکنم یبارم این بسوزه ؟ یه نفب گفت باید خیلی موفق بشی تا دهنش سرویس بشه بخدا انقدر بامن اینطوری رفتلر میکنن حس میکنم دختر ناتوانیم

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده همسرم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام عزیزم من دقیقا همچین فردی رو تو خانوادم دارم  اینجور آدما یه جورایی مریض روانین  من ...

من نمیخام اون موفق بشه و منو دیوونه کنه من واقعا دلم میخاد یکاری بکنم اعصابم آروم باشه ولی نمیدونم چیکارکنم که کاراش رو عزت نفسم تاثیر نزاره

باید زودتر مستقل بشی یا بری یه شهر دور درس بخونی یا کار کنی  تا بیشتر از این پر و بالت رو قیچ ...

فقط خواهرم اینجوریه منم نمیخام بخاطر اون پاشم برم فرار کنم خودمم سال بعد ارشد دارم اصلا کنکوز دارم باید تو خونه درس بخونم یا کتابخونه که نبینمش

بی خیالی .فقط یه گوشت در یکی دیگه اش دروازه .اطرافیان زر زیاد میزنن

اره ولی بلد نیستم میدونی؟ مثلا باهام بد رفتار میکنه انگار یکی میاد تو وجودم که آره راست میگه تو بدبختی تو فلانی و عزت نفسم خورد میشه چیکارکنم اون صداعه درونم گمشه برع که بتونم بیخیال باشم

فقط خواهرم اینجوریه منم نمیخام بخاطر اون پاشم برم فرار کنم خودمم سال بعد ارشد دارم اصلا کنکوز دارم ب ...

اوکی

اما نگفتم فرار کن گفتم نذار کسی بال های پروازت رو در اوج جوانی بشکنه  فاصله بگیر اگر میتونی 

که نمیتونی فعلا

وطن ای مادر غمدیده ام.......

جبران کن دیگه دهنشو باز نکنه گیر بده به نقطه ضفعفش ، من بودم کاری میکردم تو خونه زهرش بشه 

یه چند وقت رفتم تو این فاز ولی بدتر اعصاب خودم خورد شد اون موفق تر شد اعصاب اونم خوردشدا ولی موفق هم شد ولی من رفتم تو خودخورییی

اره ولی بلد نیستم میدونی؟ مثلا باهام بد رفتار میکنه انگار یکی میاد تو وجودم که آره راست میگه تو بدبخ ...

عزیزم تو هم به اون صدا بگو تو کی هستی که داری منو خورد میکنی .تو هیچی نیستی بقیه هم از من بهتر نیستن .من بهترینم.

اوکی اما نگفتم فرار کن گفتم نذار کسی بال های پروازت رو در اوج جوانی بشکنه  فاصله بگیر اگر میتو ...

بنظرت چی باعث میشه اون آدمای بد بسوزن ؟ موفقیت؟

عزیزم تو هم به اون صدا بگو تو کی هستی که داری منو خورد میکنی .تو هیچی نیستی بقیه هم از من بهتر نیستن ...

بنظرت چیکارکنم خواهرم بسوزه؟ منم میخام انتقام بگیرم ینفر گفت اگر موفق بشی 

بنظرت چی باعث میشه اون آدمای بد بسوزن ؟ موفقیت؟

بزرگتر از شماست؟

یکی منو اذیت میکرد تو دانشگاه

یه دختر لوس بی مزه ی بدادا

منم بلد نبودم جوابشو بدم فقط 18 سالم بود

خواهرم بهم گفت یکبار فقط یکبار با صدای بلند سرش داد بزن تا بدونه تو هم بلدی حرف بزنی و دست و پاشو جمع کنه 

همینم شد

حالا چون خواهرته نمیدونم جواب میده یا نه

اما در مجموع به هیییییچ احدی اجازه نده ناراحتت کنه

چون تا ابد یادت میمونه و مثل یه زخمی که هیچ وقت خوب نمیشه باهات میمونه

وطن ای مادر غمدیده ام.......