2777
2789
عنوان

نه نمازمیخونن نه قران هیچی تازه کفرهم میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 35 پست

سلام عزیزم

🔵 پاسخ آیت‌الله بهجت(ره) به یک شبهه فراگیر(۲)

🔴 چرا بعضی‌ها آسوده‌تر از ما زندگی می‌کنند و کمتر رنج می‌کشند؟

#آیت_الله_العظمی_بهجت(ره):

🔸فقرا در کمبودها و فقر و ناداری باید صبر و شکیبایی داشته باشند و بدانند که آنها هم از نعمت‌های دیگری برخوردارند که اغنیا برخوردار نیستند.

🔸ثروتمندان بلاها و ابتلائات و گرفتاری‌هایی دارند که مستضعفان و محرومان ندارند. طاووس را می‌بینی، پایش را هم ببین!

🔸خوبی و خوشیِ عیش، تنها به زیادی وسایل راحتی نیست؛ راحتی درونی و رفاه و خوشی و آرامش دل، به داشتن وسایل رفاه و راحتی نیست، بلکه چه‌بسا وسایل رفاه، اسباب نگرانی و ناراحتی و اضطراب درونی را فراهم کنند.

🔸در کلمات امیرالمؤمنین(ع) آمده است: «أَلْمَصائِبُ بِالسوِیةِ مَقْسُومَةٌ بَینَ الْبَرِیةِ» (الدعوات، ص۲۸۸) گرفتاری‌ها به‌صورت مساوی و یکسان میان مردم تقسیم شده است.

🔻در محضر بهجت، ج۱، ص۶۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا ممکنه جز سنت های الهی باشه 

امتحان و ابتلا که حتما میدونی 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

عزیزم خدا قبول کنه ازت.... همه چی که نماز و ذکر و دعا نیست گلم. در کنارش باید تلاش هم بکنید... ضمنا دنیا خیلی زودکذرتر از اون چیزیه که فکر میکنیم. بقول اقای قرائتی، خدا تسویه بعضیا رو میزاره برا اون دنیا... درسته سخته ولی میگذره

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

پس چرامیگن واسه رزق و روزی این دعابخونین اون سوره قران بخونیم درضمن پیش خودم چندبارکفرگفتن وردزبونشونه 

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

پس چرامیگن واسه رزق و روزی این دعابخونین اون سوره قران& ...

خب این فقط یه بعد قضیه ست و به تنهایی معجزه نمیکنن

عملکرد و انتخاب و تصمیمات خود آدم هم خیلی تاثیرگذارن

به اضافه ی شرایط جامعه و شهر و........

خب من از بچگی هم نمازمیخونم هم قران الان واسه رزق دارم چله وذکرمیگم هرچی بگین بیشترش انجام دادم فایده نداره شوهرم کارمیکنه یاپولش نمیدن یادیرمیدن اونم نصفش

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

نماز و روزه رو به خاطر انجام وظیفه بندگی می خونیم..اما این که دعا می کنی و مستجاب نمی شه شاید به صلاحت نیست پولدار بشی.

گاهی هم طبق قانون جذب ذهن خود آدم جلوی استجابت دعا رو می گیره...مثلا فکر می کنی اخه چطور ممکنه من پولدار بشم..همین یعنی شک به قدرت خدا و باعث می شه دعا مستجاب نشه..

گاهی آدم باید تغییر رویه بده...شغلشو عوض کنه..تبلیغات بکنه و...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز