2777
2789

پنجشنبه دوسانت و نیم باز بود دهانه رحم دکتر معاینه تحریکی کرد یکم دردم شروع شد بعدم انگار نه انگار 

چکار کنم زودتر دردام شروع شه بدون درد نرم‌زایشگاه؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو بودم میخواستم یه جوری کیسه آبم پاره بشه که هم سزارین بشم هم مجبور نشم برم بیمارستان خصوصی 

چون به دلایلی باید سز میشدم و بیمارستان دولتی قبول نمیکردن 

خلاصه هرکار کردم نشد 

دکترم برام ۱۸ بهمن تاریخ زد برای زایمان توی بیمارستان خصوصی ۱۵ میلیون هم زیرمیزی گرفت 

۶و نیم باید میرفتم بیمارستان ۴ و نیم صبح کیسه آبم پاره شد 

میخوام بهت بگم هر روزی که تقدیرش باشه همون روز میاد 

با هیچ حرکت و کاری زودتر از موعدش به دنیا نمیاد

همه رو انجام دادم ولی انگار ن انگار 

جارو بکش

البته درد ملاک نیس واسه همه من ۷سانت باز بودم درد نداشتم فقط یه درد پریود خیلی خفیف بود ک شانسی الکی رفتم گفتم من درد پریود دارم معاینه ام کردن گفتن ۷سانت بازه بستری از تعجب شاخ در آوردم همونجا گفتم بخدا الکی گفتم  

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

منم مثل تو بودم میخواستم یه جوری کیسه آبم پاره بشه که هم سزارین بشم هم مجبور نشم برم بیمارستان خصوصی ...

خسته شدم بس ک کارامو کردم و رفتم بیمارستان قبولم‌نکردن دهانه رحمم باز تر نشد

خسته شدم بس ک کارامو کردم و رفتم بیمارستان قبولم‌نکردن دهانه رحمم باز تر نشد

عزیز تا وقتی که روز تولدش نباشه که به دنیا نمیاد 

اون روز رو خدا از قبل نوشته 

من ۱۸ بهمن همین چند روز پیش ۳۹ هفته بودم وقت سزارین داشتم 

نصفه شب کیسه آبم پاره شد و بچه خواست بیاد 

چه زایمان طبیعی چه سزارین تاریخش همونیه که خدا نوشته براش 

صبر کن موعدش برسه خودش میاد زود تر از موعد هرکاری کنی نمیاد 

خودتو خسته نکن من هرکاری بگی کردم ولی انگار کیسه آبم از سنگ بود هیچیش نشد یه گوشه استراحت کن و منتظر باش

چقد عاااالی 

بخدا 

رفتم اتاق زایمان دیدم بغل دستیم کلی داره جیغ میزنه گفتم چند سانتی گف ۲سانت من دوباره ب خودم شک کردم ماما رو صدا زدم گفتم فک کنم منو اشتباه بستری کردن من اصلا درد ندارم جیغم نمیاد دوباره معاینه کرد گف وا بسم الله ۷سانتی چجوری میگی اشتباه شده

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده