2777
2789
عنوان

خانماااا کمک تشنج بچه

166 بازدید | 15 پست

دخترم ۱۵ ماهشه تب داشت براش شیاف دیکلوفناک و قطره استامینوفن استفاده کردم.دخترم بغل شوهرم بود شوهرم داشت پاشویه می‌کرد.یدفعه دیدم بچه سیاه شد بالا آورد آیا این نشونه تشنجه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بالا نرفت.اما شوهرم گفت تشنج کرد.الان میگه میخواستم بگم تهوع گفتم تشنج

زنگ‌ بزن اورژانس ۱۱۵ خودشون برات امبولانس میفرستن 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

حتما ببرید دکتر اینجا جایی نیست که چنین سوالی مطرح بشه. یه نوار سر بگیرن متوجه میشن.خواهر من این مشکل رو داشت ۱۹سال زیر نظر پزشک بود. ولی این علائمش نبود.برید یه متخصص خوب

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

نه بالا نرفت.اما شوهرم گفت تشنج کرد.الان میگه میخواستم بگم تهوع گفتم تشنج

ببین علامت تشنج اینه که دست و پاش قفل می شه..چشماش می ره بالا..سیاهم شد پسر من..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
عزیزم اینجا داری دنبال چی میگردی؟ سریع بچه رو ببر نوار مغز بگیرن

بچه ۵روز بیمارستان بستری بود امروز هم مطب مغز و اعصاب نوبت دارم.بیمارستان به ما گفتن مشکوک به تشنج اونم بخاطر اینکه داداشم با تب تشنج کرده بود.میخواستم بدونم چیزی هس من خودم مطمئن باشم تشنج کرد یا نه