2777
2789
عنوان

قد پارتنر

77 بازدید | 11 پست

بنظرتون قد ۱۷۴ برای پسر خیلی کوتاهه؟ 

خودم ۱۵۶ هستم😅

ولی قد بلندتر برای پسر میپسندم 

بخاطر قد پارنترم توی رابطه سرد شدم اخلاقو رفتارش خیلی خوبه دوساله باهم هستیم بدی ازش ندیدم ولی اصلا دست خودم نیست نمیدونم چرا سرد و بی احساس شدم نسبت بهش

طوری که خودش فهمیده خسته شده از رفتارای سردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ما قد بلند. چه گلی بر سرمون زدن مگه 😕

حال داریا 

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 

قد خودتون هم کوتاهدبه حساب میاداا

کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :)            مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)

آخه من نمیدونم چرا دخترای قد کوتاه انقد گیر دادن به پسر بلند 

بابا پسره هر قدی باشه از تو بلند تره دیگه 

همین کافیه اختلاف خیلی زیاد بد میشه 

خودمم کوتاهم 

تورک آذربایجان ،کورد کورمانج❤️