2777
2789

من لپ تاپمو برای گارانتی فرستادم پیششون.لپ تاپ نوعه نو بود فقط صفحش مشکل داشت حتی ویندوز روش نصب نکرده بودم.بعد از چنوقت زنگ زدن بهم و گفتن که پیچ های دستگاه مخدوش شده و دستگاه باز شده و شامل گارانتی نمیشه😐.خودشون ورداشته بودن پیچ هارو خط خطی کرده بودن که زیر بار نرن.آخرشم مشکل دستگاهو گردن نگرفتن فقط بعد از کلی جنگو جدل تونستم وادارشون کنم که لیبل بزنن رو دستگاه و گارانتیش دوباره برگرده.احتمال میدم هارد اورجینال دستگاهم عوض کرده باشن با یه ارزونتر.خلاصه که پیشنهاد نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری بهت بگم که بدون گارانتی بخری بهتره تا بری سراغ شرکتایی مث امرتات کلا اگه میخواید لپ تاپ گوشی یا ... بخرید گارانتی که توی اکثر شهرها نمایندگی تعمیرات داره دقت کنید گفتم نمایندگی تعمیرات چون بعضی شرکتا میزنن نمایندگی تو فلان شهر بعد وقتی میری یارو میگه باید ارسال شه تهران اینا همونایین که نباید بخرید ازشون پس مطمئن شید که تعمیرات دستگاهتون تو شهر خودتون انجام میشه

یکار دیگه بهت پیشنهاد میدم یکم جنجالیه ولی برا من جواب داده: بجای اینکه بری خداتومن بدی گارانتی تهشم گردن نگیرن از جای معتبر جنس بدون گارانتی تهیه کن ولی از سلامتش اطمینان کامل حاصل کن از فروشنده هم مهلت تست بگیر از اونطرف یه تعمیرکار با انصاف و کاربلد پیدا کن برای سرویس و خدایی نکرده تعمیرات دستگاهت