2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من خودشون خریده بودن منم گفتم خوشم نمیاد بازم گرفتن‌

بنظرم سلیقه عروس باشه خیلی بهتره

امضامو بخونید😊                    ای دی چنل کنکوریمون https://t.me/konkoorrplus          اگه دانش آموزی رو می‌شناسید که از لحاظ مالی اوکی نیستن لطفا معرفی کنید تا مشاوره ایشون رو بصورت رایگان به عهده بگیرم اکه معرفی کنید ثواب بزرگی کردید:)    اگرم کسی رو می‌شناسید که نمیتونه هزینه های میلیونی کنه باز هم اطلاع بدید:) و توی این کار خدا پسندانه سهیم باشید.  سوالی داشتید توی تاپیکام‌ بپرسید یا توی ایدی‌ ادمین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم:)

فقط  عروس خانوم این حرفو از من داشته باش هیچوقت کم توقع و کم خواه و قانع نباشین که چندسال بعد میفهمین چی گفتم زنی که خرج نداره ارج نداره 

میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺

چشم

اولویت خودت باش و برای خودت خرج کن و به خودت احترام بزار  ما دهه شصتیا به خودمون ظلم و کوتاهی کردیم یه مشت مرد پرو و خودخواه بار اوردیم 

میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺

اولویت خودت باش و برای خودت خرج کن و به خودت احترام بزار  ما دهه شصتیا به خودمون ظلم و کوتاهی ک ...

خواهر توی دوران نامزدی عیدی میارن؟ چشم تلاش میکنم درست رفتار کنم