2777
2789
سلام به همگی

بچه ها شغل مربی تربیت بدنی و سلامت که توی دفترچه جدید استخدامی نوشته شده منظورشون مربی بهداشت هست یا مربی تربیت بدنی؟🤔

اونایی که مربی بهداشت هستن با چه اسمی شاغل شدن؟🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این ابتکار جدیدشونه برای کم کردن نیرو، یعنی هم مراقب سلامت یا همون مربی بهداشت میشین هم مربی ت ...

ای بابا😢 آخه من به مربی بهداشت علاقه دارم ولی تربیت بدنی نه😢

یکی از کانالا میگه مربی بهداشت هست یکی دیگه میگه مربی ورزش هست گیج شدم بخدا

سلام عزیزم ببخشید شما کدومو انتخاب کردین؟؟😢 میدونین وظایف کدومش تو مدرسه راحتتره؟ معلم ورزش یا پرورشی؟؟ ممنون میشم جواب بدین 

سلام عزیزم ببخشید شما کدومو انتخاب کردین؟؟😢 میدونین وظایف کدومش تو مدرسه راحتتره؟ معلم ورزش یا پرور ...

سلام گلم، من خودم مربی امور تربیتی و مشاوره رو انتخاب کردم

شاید همه بگن مربی ورزش راحت تر باشه اما من بهش هیچ علاقه ای ندارم... در ضمن مسئولیت سختی هم رو دوشته دائم باید مراقب باشی بچه ها صدمه نبینن...

معاون پرورشی (مربی امور تربیتی و سبک زندگی)

مدرسه پرجمعیت بالای ۱۵۰ دانش آموز و تمام وقت و بعد یک سال به عنوان معاونت پرورشی ۴۰ ساعت در هنرستان ۳۶ ساعت در مدارس دولتی

مدارس بالای ۴۵۰ دانش آموز یک مربی تربیتی به عنوان کمک اضافه میشه

ساعت کاری تمام وقت می‌باشد

برگزاری صبحگاه 

تابستان باید حضور داشته باشد هفته‌ای دو روز در تیر و مرداد دوشنبه و چهارشنبه

شهریور تمام وقت ولی چون تعطیلات هست کار خاصی نیست(بجز هفته آخر)

مربی پرورشی (مربی امور تربیتی و مشاوره)

معمولا مدارسی هست که معاونت تعلق نمی‌گیرد و دو یا سه روز در ۲ تا ۳ مدرسه متفاوت فعالیت دارند یعنی مدارسی که جمعیت آنها کمتر از ۱۵۰ دانش آموز است بستگی به تعداد دانش آموز تعداد روزها در مدرسه تفاوت دارد و معمولا حقوقش نسبت به قبلی یکی دو میلیون تومن کمتر از مربی پرورشی هست.

مربی تربیت بدنی و بهداشت (مربی تربیت بدنی و سلامت)

ممکنه یک روز بره در مدرسه مگر پرجمعیت مثل ابتدایی که به خاطر جمعیت بیشتر تعداد روز بیشتر حضور خواهد داشت و کارهایی مثل نظارت بر سلامت(اندازه گیری قد و وزن آنها و ثبت در سایت و گزارش به آ.پ) تربیت بدنی و ناخن دیدن و انجام مراسمات ورزشی و سلامت(درصورت دعوای دانش آموزان، خونریزی، ضعف، غش و....باند و بتادین، آب قند و....)

در مدارس پرجمعیت ممکنه دوتا رو با هم بدن به جای معاونت

درنتیجه: دوتای اولی میشه پرورشی

اولی دائم در یک مدرسه، دومی سیار(چندمدرسه با جمعیت کم)

سومی هم مربی ورزش و بهداشت، کارش بیشتر زنگهای تفریح و ورزش هست

گلی رشته روانشناسی کدومو میتونه انتخاب کنه

همه رو میتونه شرکت کنه عزیزم... یه شغل دیگه هم داخل دفترچه بود (مشاوره) که چون ازش سؤال پرسیده نشده بود وظایفشو ننوشتم

اما کارش فقط مشاوره هست تو مدرسه... فکر میکنم به رشته شما بیشتر مرتبط باشه اما قبل از ثبت نام تو سایت جهاد قسمت جستجوی مشاغل رو بزنید ببینید با مدرک لیسانس هم میشه واسه مشاوره ثبت نام کرد یا حتما باید ارشد به بالا بود.