2777
2789
عنوان

چیکار کنم چاق بشم

106 بازدید | 11 پست

هرچی میخورم نه چاق میشم و اینکه کلا اشتها خوردن غذا ندارم پودرم نمیتونم بخورم یمدت خوردم عوارض داشت و هورمون هامو بهم ریخت

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه چاق نمی شی خودش یه نعمت بزرگه 

خواهرم تو منو ندیدی و اینجوری حرف میزنی واقعا فک میکنی ۴۰ کیلو و ۱۶۰ قد کجاش خوبه کل استخونام زده بیرون

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
خواهرم تو منو ندیدی و اینجوری حرف میزنی واقعا فک میکنی ۴۰ کیلو و ۱۶۰ قد کجاش خوبه کل استخونام زده بی ...

باور کن الان اندام اسکینی یا استخونی خیلی جذابه😍

بعدشم منم مثل تو بودم عزیزم تا اینکه به سن سی سالگی رسیدم و الان کم کاری تیرویید گرفتم و وزنم بالا رفته و خیلی ناراحتم که اون اندام لاغر که باعث‌میشد کم سن و کوچولو به نظر بیام رو دیگه  به راحتی ندارم و همه ش در حال رژیم و ورزش و ……هستم البته الانم با کلی پرهیز و تلاش و …به زور سایز لباسم رو ۳۸ نگه می دارم ولی خب هیچی  از اون چیزای خوشمزه و جذاب نمی تونم بخورم