2777
2789

من انگار بدنم کتک خورده باشه اونجوری له له هستم...

بچم پسره خیلی هم ماشالله شیطونه ...من تاهمین چند وقت پیش اصلادعواش نمیکردم اما حس میکنم خیلی بد شده تا دراز میکشم میاد نیشگون میگیره با یه حالت بدجنسی ...یاموهامو میکشه..یا داد میزنه می می داد و فریاد میزنه تا هرموقع دراز میکشم بدو بدو میاد شیر بخوره خستم کرده...اصلا نمیره بازی کنه من یکم راحت باشم حداقل نیم ساعتم بازی نمیکنه همش خراب کاری میکنه یا مياد دستمو میگیره اینو بده اونو بده...یا یهو میاد میزنه تو سرم...مهمونی میریم همش میره تو آشپزخونه اونا فضولی میکنه خجالت نمیکشه از غریبه ها بعد ک میگم نرو انقدر ابزوریزی میکنه جیغ میزنه ...حتی دیشب رستوران رفتیم همش میرفت سمت آشپزخونه اونجا ک همش جیغ میزد ک در یخچال نوشابه هارو برام باز کنید...اصلا انقدر خستم میکنه یک روز برام اندازه ۳ روز میگذره اوووف خونمم الان منفجر شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی. تو این سن نه میفهمن و نه نمیفهمن! فقط باید راه بیای و بهش نقش های موثر بدی و باهاش صحبت کنی. اینکارا یعنی حوصله ش خیلی سر میره و دنبال کشف و کنجکاوی و بعضا توجه ئه. نگران نباش

https://siblink.ir/vita_progroup