2777
2789
عنوان

دندون عقل

41 بازدید | 5 پست

دندون عقلم دار درمیاد پدرم در اومد کج دار در میاد حس میکنم لپم دار سوراخ می‌کنه خیلی درد داره

الان میشه کشیدش چون کامل در نیومده

دندون کشیدن درد داره؟

یکممم بیاد بیرون کافیه ولی خب میشه جراحی من یکیش یکم بیرون بود یکیش کلا فشار میورد به دندونام..... کشیدم  یعنی بخیه خورد بعدش  ولی خب درد نداشت ولی از روزی که بخیه هام کشیدم خوشم نیمد😐چندش وار بود

الان  یک قسمتو کشیدم یک قسمت دیگه دارم😂👌که یکمش بیرون اگمده ولی خب دردی ندارم منم بیخیالش شدم فعلا☹️👏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکممم بیاد بیرون کافیه ولی خب میشه جراحی من یکیش یکم بیرون بود یکیش کلا فشار میورد به دندونام..... ک ...

خیلی بدهههههههه این دندون عقل تازه این اولیه دهنم سرویسه 

جرات نمیکنم بکشمش تالا بخیه نداشتم میترسم

متنفرم‌از دندون عقل متنفرم من چهار تا در آوردم هر چهار تا رو هم کشیدم زود میپوسه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم