2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردید؟

522 بازدید | 54 پست

ما تهران زندگی میکنیم و میدونید که چه قدر شلوغ و پر ترافیکه، صبح ها ساعت 6 راه میفتم که 7 برسم سرکار (با همسرم و بعدش با خط واحد میرم) و بعدازظهر 4 تعطیل میشم تا برسم 5 و ربع تا 5 و نیم میشه (با مترو تاکسی میرم) و واقعا خسته میشم، فکر میکنم بخش زیادیش به خاطر طولانی بودن مسیرمه، خونه مون یه محله تو پایین شهره و نزدیک خونه مادرشوهرم اینا هستیم، الان پوست دستمون داریم که این خونه رو بدیم اجاره و بعد باز روش پول بذاریم و بیایم اجاره نشین بشیم نزدیک تر به محل کار (مثلا نیم ساعت تا 45 دقیقه ای بشه مسیرم) ولی من فکر میکنم ارزش پولمون از دست میره و کار منطقی نیست و محل کارمم مرکز شهر و تو طرح ترافیکه و خوشم نمیاد که اینجا هم زندگی کنیم

از طرفی هم بخوایم خونه بخریم پولی که دستمون داریم و پول فروش خونه مونو بذاریم رو هم مجبوریم یه خونه کوچیکتر بخریم تو همون محله ها، الانم خونه 78 متره

قرار بود یه پولی برسه دستمون که نشد و خیلی بابتش ناراحتم! و واقعا خسته ام از رفت و امدم و کارمم دوست دارم و نمیخوام از دست بدم

همسرمم میگه شاید نزدیک تر به خونه مون کار پیدا کردی و حیفه جابه جا بشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کارتون چیه

از کارت چی بهت میرسه

و اینکه مستاجری سخته . اصلا خونتونو نفروشید یا ترک کنید 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

کسی هست شرایط منو داشته باشه؟ شما چطوری رفت و امد میکنید؟ خصوصا که ادم متاهل باشه

نمیدونم چرا از اول زندگیم همه چی بهم دوره بوده! محل کارام، دانشگاهام، همه چی

ادم کار میکنه ک تو اسایش زندگی کنه میتونی به جاش ماشین بخری با ماشین خودت بری بیای

میتونم بخرم ولی محل کارم هم تو طرح ترافیکه و هم پارکینگ نداره و پارکینگ اضافی هم نداریم خودمون، چند بار ماشین همسرمو بردم نمی ارزه تو شلوغی مرکز شهر با ماشین بری و بیای، بیشتر خسته میشم از ترافیک، از نظر زمانی که فرقی نداره

خودم سبک سنگین می کنم ببینم کدوم اقتصادی تر هست 

یک بار می رفتم خیریه کار می کردم و تو مسیرم برای اتوبوس و مترو و برای برگشت هم همین بود حساب کردم دیدم بیشتر پولم خرج رفت و برگشت میشه اون جا رو ول کردم و دنبال کار بهتری افتادم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

دقیقا ارزش پولتون که از بین میره کلی هم هزینه هاتون زیاد میشه مثل اجاره دادن وهزینه جابه جایی وکلی وسایلتون توی همین جابه حایی ها خراب میشه یا محل کارتون عوض کنید یااینکه ساعت کاریتون کم کنید وباهاشون صحبت کنبد