2777
2789
عنوان

ما خیلی عجیبیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 65 پست
چیش عجیبه وقتی اصلا استفاده نمیکنیم بگیریم بزاریم خاک بخوره؟

تلویزیونو منم شنیدم الان یه سریا نمیگیرن مثلا یکی از اطرافیانمون دکتره بخاطر بچش تلویزیون ندارن

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
اره بزارین خاک بخوره تلوزیون چیزی نیست ک بگی استفاده نمیکنیم ...

واقعا استفاده نمیکنیم چون واقعا چرته لپ تاپ هست گوشی هم هست کلی فیلم قشنگ هست چرا واقعا وقت بزاریم واس چرت وپرت های تی وی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما تلوزیون گرون خریدیم ولی همون دفعه اول روشن کردیم خاک خورده 😂 اصلا نگاه نمی‌کنیم 

بنظرم اگه توان مالی دارید بخرید عیب نداره حالا 

چرا نمیخرید؟

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
عزیزم نه اصلا عجیب نیست داشته و نداشته هامون به خودمون مربوطه حالا ماکه تلویزیون داریم نگا نمی‌کنیم ...

اخه هر کی میاد خونمون یا میفهمه تی وی نداریم چنان تعجب میکنه با خودم موندم ینی انقد عجیبه؟

واقعا استفاده نمیکنیم چون واقعا چرته لپ تاپ هست گوشی هم هست کلی فیلم قشنگ هست چرا واقعا وقت بزاریم و ...

شما مانیتور لب تاب با تلوزیون مقایسه میکنی ؟ ماهم اصلا شبکه سراسری و ماهواره نگاه نمیکنیم اما گوشی وصل میکنیم به تلوزیون و فیلم میبینیم چشممون هم داغون نمیشه چون بزرگ و فاصله دار هست...کنسول بازی هم ب تلوزیون وصله ...اهنگم میخواییم بزاریم ب تلوزیون وصل میکنیم

ما تلوزیون گرون خریدیم ولی همون دفعه اول روشن کردیم خاک خورده 😂 اصلا نگاه نمی‌کنیم  بنظرم اگه ...

خب چ فایده داره ی چیزیو بخری بزاری خاک بخوره وقتی استفاده نمیشه ؟

شما مانیتور لب تاب با تلوزیون مقایسه میکنی ؟ ماهم اصلا شبکه سراسری و ماهواره نگاه نمیکنیم اما گوشی و ...

نمیدونم والا نظر شما اینه بنظر ما اصلا ضروری نیست 

اخه هر کی میاد خونمون یا میفهمه تی وی نداریم چنان تعجب میکنه با خودم موندم ینی انقد عجیبه؟

عجیب رفتاره اوناست اگر خیلی ناراحتن نیان وضعیت زندگی هممون الان عجیبه برا همین یه آهنگ هست میگه.....عجیب بود نبود ...

خب تی وی بگیم لازم نمیشه...مبل ناهارخوری تخت اینا چی اونام بی استفادن توخونه شما😐معلومه که عجیبید

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت