2777
2789

سلام دوستان من پسرم ۵ سالشه عاشقه گربست در حدی که گربه میبینه تو خیابون بغض میکنه میگ همراه خودمون ببریم خونه🤦‍♀️ براش خرگوش گرفتیم که یکم از حال و هوای گربه بیاد بیرون با اینکه خیلی دوسش داره ولی بازم بهونه گربه رو داره الان تصمیم گرفتیم براش بگیرم ولی یکم بابت مسئولیتشو حرفایی که راجبه گربه میگن استرس دارم قراره فردا برم با چندتا دامپزشک شهرمون صحبت کنم شماهم اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم بهمون بگین چون فقط میدونم نگهداری خرگوش و پرنده چجوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز بهتر از سگه از لحاظ دستشوییش ( من خودم عاشق سگم نپرین بهم از لحاظ دستشویی میگم!! ) عادت داره تو خاک مخصوص کاراشو بکنه من تا حالا گربه نداشتم و اطرافیان هم نداشتن فامیل دور داشتن که من دیگه اطلاع ندارم چطور نگه میدارن ولی به این موضوع توجه داشته باش این گربه توئه نه پسرت چون کوچولوئع کلا مسئولیتش با توئه گفتم که بدونی 

و یه چیزی که مد شنیدم راجب همه حیوانات صدق می‌کنه بچشو بگیر 🗿 ببخشید همین قد اطلاعات داشتم گوگل زیاد هست 

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣
منم دخترم دو سال برا گربه گریه کرد براش نخریدم ،سلامتیش مهم تره

اخه خیلی مقاله و اینا خوندم همه گفتن اگه علاقه داره کار خیلی خوبیه تو روحیش خیلی تاثیر داره و اینکه پسرم بی نهایت علاقه داره تقریبا شیش هفت ماهه میگ قبول نمی‌کنیم دیگ اینسری خیلی ناراحت بود با مشاور که صحبت کردم گفت اگه شرایطتشو دارین بیارین بهتره با ذکر یه سری نکات برای پسرتون 

میگم منم گربه میخام میشه گرفتید بیارید من باهاتم بزرگش کنم 🥲

اره عزیزم بیا حتما 😅 من خودم خانوادم خیلی سر این جور چیزا حساس بودن و واقعا دوست داشتم داشته باشم و میدونم چه حسیه وقتی یه چیزو خیلی میخوای نداشته باشی نمیخوام پسرم اینجوری بشه

نخری من مادر شوهرم تو حیاتش یکی بود باور کن تو خونه هم میومد اصلا ذلیل بودیم ازش سیرم نمیشد اونسری رفتم خوتش ندیدمش گفت گربهه خیلی وقته نمیاد معلوم نیست چش شده خودمم تو حیاط دارم براشون استخون میندازم ولی در حال کمی باز باشه میان داخل حیونا کلا کثیفن و بیماری زان نخری بهتره باورت میشه من استفراغ گربه دیدم هنوزم بهش فکر میکنم حالم بد میشه 

گربه که خیلی راحته خودش واسه خودش زندگی میکنه فقط ناراحته چرا ‌شما تو خونش هستید و مزاحم خواب و زندگ ...

میگم هیچ اطلاعاتی ندارم ولی چیزایی که خوندم همشون میگفتن جز شونه کشیدن روزانه هیچ دردسر دیگ ای نداره

باز بهتر از سگه از لحاظ دستشوییش ( من خودم عاشق سگم نپرین بهم از لحاظ دستشویی میگم!! ) عادت داره تو ...

اره اینو که میدونم مسئولیتش با منه چون بچم خیلی کوچیکه مرسی از اینکه اطلاعاتو گفتی گلم

من خودم سگ دارم و مامانم گربه،  اولین نکته جای جیشش هست ک نیازی ب اموزش نداره چون خودش تو خاک مخصوص جیش میکنه و حتی روش رو میپوشونه، دوم این ک خیلی تمیزه مدام درحال لیس زدن خودشه و حمامش فقط سالی دوبار توصیه شده، سوم اینکه زیاد اجتماعی نیست وقتی مهمون بیاد و زیادی خونه شلوغ شه میره توی اتاق درم پشت سرش میبنده😄، هزینه ‌هاش خیلی کمتر از سگه، هزینه واکسن‌ها و خاک دستشویی و غذای خشک رو داره، دغدغه تنها گذاشتنش رو ندارین چون اصلا اذیت نمیشه خیلی هم خوشحال میشه🥲فقط یه کم تخسه البته نسبت به سگ دارم میگم، اما اونم وابسته میشه و از بودن کنار کسانی ک دوسش دارن لذت میبره به نسبت خودش