سیب89 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 173 عنوان مامانای مهربون پسرم تب داره دلشوره دارم بیاین تاپیک قبلیم 91 بازدید | 14 پست تا حالا قرص دیکلو 50 به بچه دادینپسرم 8 سالشهتبش بالاست شیاف دیکلوف نداشتم مجبور شدم قرص دادم 1402/11/21 | 01:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 47042 پیاز حلقه کن بزار کف پاهاش پیاز تب بُر هست....اگه پاشویه میکنی اب ولرم باشه روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4013 عزیزدلم نگوکه قلبم میلرزه دخترم دوشبه اینجوریه باامپول پایین اومده خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
رهگذرمهتاب عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1792 اگه قرص سرماخورگی یا استامینوفن داشتی هم خوب بود ۳/۴ یه قرص رو بده من تا حالا قرص دیکلو ندادم ولی شیاف تا دلت بخواد
سیب89 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 173 اگه قرص سرماخورگی یا استامینوفن داشتی هم خوب بود ۳/۴ یه قرص رو بده من تا حالا قرص دیکلو ندادم ولی شی ... شیاف دیکلو فناک ؟
سیب89 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 173 عزیزدلم نگوکه قلبم میلرزه دخترم دوشبه اینجوریه باامپول پایین اومده ای داد ان شا الله هر چه زودتر خوب بشهما اومدیم مسافرت هر کاری کردم دکتر نیومد خودم بهش ازیترو و ایبوپروفن دادم به فاصله 6 ساعت ولی هنوز داغه توخواب تب داره
سیب89 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 173 پیاز حلقه کن بزار کف پاهاش پیاز تب بُر هست....اگه پاشویه میکنی اب ولرم باشه پیاز زرد گذاشتم اثر نکرد
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4013 ای داد ان شا الله هر چه زودتر خوب بشه ما اومدیم مسافرت هر کاری کردم دکتر نیومد خودم بهش ازیترو و ای ... خیلی بده دلم میخواد بلند بلند گریه کنمانشالله خوب میشه پیازحلق کن بذاررو دلش وکف پاهاش خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 47042 پیاز زرد گذاشتم اثر نکرد کاش همسرت بره شیاف بخره اب رو اتیشه روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی
رهگذرمهتاب عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1792 شیاف دیکلو فناک ؟ شیاف ۵۰ خیلی استفاده کردم برای بچه ۵ساله هم گذاشتم دکتر تجویز کرد
سیب89 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 173 خیلی بده دلم میخواد بلند بلند گریه کنم انشالله خوب میشه پیازحلق کن بذاررو دلش وکف پاه ... وای منم موقع مریضی بچه ها داغون میشمالان همه خوابن من بیدارم از استرس دست و پام لرز گرفته😢
سیب89 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 173 کاش همسرت بره شیاف بخره اب رو اتیشه اخه قرصش رو دادم 40 دقیقه هست خوردهمیترسم دوز بالاتر بد باشه
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4013 وای منم موقع مریضی بچه ها داغون میشم الان همه خوابن من بیدارم از استرس دست و پام لرز گرفته😢 حآلت رومیفهمم الان تونت بزن دعای نور برای تب کوتاههچندین مرتبه بخون وفوت کن بهش خیلی موثره خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 47042 اخه قرصش رو دادم 40 دقیقه هست خورده میترسم دوز بالاتر بد باشه براش صلوات میفرستم الهی زودتر خوب بشه🙏🏽🙏🏽 روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی
سیب89 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 173 براش صلوات میفرستم الهی زودتر خوب بشه🙏🏽🙏🏽 ممنون عزيزمبا دعاي شما خيلي بهترهديشب با قرص ديكلوفناك اخر تبش پايين نيومد ٢ ساعت گذشت پاشويه كردمكمي فقط بهتر شدولي اب سيب زرد گرفتم يه ليوان دادم بهش فكر كنم حدود بك ساعت گذشت تبش اومد پايين و راحت خوابيد تا ١٠ صبح كه قرص استامينوفن دادم