2777
2789
عنوان

رفتنت، درد شماره ی دهِ من بود...

163 بازدید | 6 پست

یه دیالوگ تو رمان خطای ستارگان بخت ما بود که میگفت:

+اولين چيزی که از شما تو بخش اورژانس ميپرسن اينه که از يک تا ده به دردت چه شماره‌ای ميدی؟!

اين سوال رو صدها بار از من پرسيدن و يادمه يه بار وقتی که نمی تونستم نفس بکشم و قفسه سينه‌ام تو آتش میسوخت، با اينکه نمیتونستم حرف بزنم ۹ تا انگشتم رو بالا گرفتم و نُه رو نشون دادم.

بعداً وقتی بهتر شدم پرستار اومد و بهم گفت که من يه مبارز واقعی هستم .

ازم پرسيد: ميدونی از کجا ميدونم؟

چون دردی رو که ده بود، گفته بودم ۹!

اما حرفش خيلی هم حقيقت نداشت بخاطر شجاعتم به اون درد نگفتم ۹دليل اينکه گفتم ۹ اين بود که درد شماره دهم رو نگه دارم برای یه وقت دیگه و الان وقتش بود. ده بزرگ و وحشتناک از دست دادن تو بود. رفتن تو درد شماره دهِ من بود!

هر چه از دوست رسد نیکوست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها فک کردم داری به قول نی نی سایتی ها پارتنترو میگی  عزیزم تو جوونی ان شاء الله بازم نی نی د ...

قربونت عزیزم

یه دختر بزرگتر دارم

ولی خب هر بچه جای خودش عزیزه

هر چه از دوست رسد نیکوست...