2777
2789

چرا من اینقد بدبختم  ۱۸سالم بود ب اجبار عروسی کردم  بعد عروسی پسرم ۱سالش بود فهمیدم شوهرم اعتیاد ب شیشه داره کلی کتک میزد موادپیدانکردنی کلی کمپ بردم نشد خیانتم اضافه ش بادخترا مواد میزد...  طلاق گرفتم برگشت خونه پدری ک حرفاش  مرگ بهترین میشه...  ۶ساله جدا شدم امشب تولدمه تو خودم بودم گیردادن چیه از صب تو خودتی میگم حالم خوب نیس ب اونم گیرمیدن اصلا درک ندارن  من ۶ساله جوونیم رفته بی عشقی چرا فک کردن من محکمم دلم زندگی نمیخاد اونقدم گرونیه نمیتونم ی خونه بگیرم  برم  هیچ انگیزه ای ندارم حس پوچی دارم  حس خودکشی ولی دلم ب پسرم میسوزه پدرش گف بزار بهزستی نمیخامش 

درود بهت ک بچتو ب دندون گرفتی

انشالله خدا ب احترام فرزندت ، گره از زندگیت باز کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت هزاران بار مباررررک.. انشااالله خیلی زود برات معحزه بشه.. انشاالله روزی برسه که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه و به همه ی این روزهای تلخ لبخند بزنی و بگی بالاخره تموم شد.. انشاالله خیلی زود این اتفاق برات بیفته

فقط بدون میفهمتت،پسر منم خیلی اذیت میشه ورنج میکشه زندگی دیگه تلخ وبی عدالت میگذره تولدتونم مبارک

مرسی اره واقعا چرا باید من تو۳۰سالگی کل موهام سفید شه حسرت خونه ام باجهازم گ استفاده نشد ب دلم موند

مرسی اره واقعا چرا باید من تو۳۰سالگی کل موهام سفید شه حسرت خونه ام باجهازم گ استفاده نشد ب دلم موند

فکر کن این چراها دورت زیاده و همه اش هم بی جواب.

بازم تلاش کن خودتو پیداکنی،راه جدیدی،کاری چیزی