چیپس_فلفلی_ مدیر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 عنوان تروخدا بیاید این بی بی چک رو ببینید | مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 25 پست هاله هست یا خط تبخیر؟مثبته ؟ هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ... 1402/11/21 | 00:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 ب نظر من هاله داره مبارکه برو ازمایش بتا بده خیالت راحت شه هنوز تاخیر ندارم به نظرت نشون میده؟امروز موعدم بوده هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 این هاله داره و مثبته ولی این هاله ها احتمال کاذب بودشون زیاده چند روز دیگه بزن اگر پررنگ تر شد که ... درست میگی دعا کن برام هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
پرستش۹۰ عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 34 وای خداکنه خیلی استرس دارم دیگه همه چی تموم شد استرس نداشته باش . نی نی اومده😉
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 دیگه همه چی تموم شد استرس نداشته باش . نی نی اومده😉 انشاءاللهاگه مثبت کاذب باشه چی؟ هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
پرستش۹۰ عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 34 توکل به خدا . من که میگم مثبته. ایشالا تونستی فردا برو یه آزمایش بتا بده فکرت راحت بشه
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 توکل به خدا . من که میگم مثبته. ایشالا تونستی فردا برو یه آزمایش بتا بده فکرت راحت بشه حتما میرم ممنونم انشاءالله همیشه خوش خبر باشی هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
المیرا_قرتی عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 5888 هنوز تاخیر ندارم به نظرت نشون میده؟ امروز موعدم بوده اره گاهی یکی دو روز قبل موعد نشون میده تا دوشنبه صبر کن بعد دوشنبه برو ازمایش بده خدا جونم بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش
sinderela_1368 عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 6302 دوباره زدی ببینی مثبته یا نه؟ برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 دوباره زدی ببینی مثبته یا نه؟ سلام عزیزم زدم دوباره منفی بود ... هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
sinderela_1368 عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 6302 سلام عزیزم زدم دوباره منفی بود ... من چون خودم خیلی بی بی چک زدم متوجه شدم خرابه و منفیهانشالهه زودی باردار مبشی نگران نباش عزیزم برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 من چون خودم خیلی بی بی چک زدم متوجه شدم خرابه و منفیه انشالهه زودی باردار مبشی نگران نباش عزیزم ممنونم هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...