2777
2789

چجوری میتونم یه جوری که نه برای من مشکلی پیش بیاد نه اون طرف از خودم دورش کنم یه پسری گیر داده که عاشقمه و صبر کنم که سربازیش تموم بشه و هر چی بهش میگم ما مناسب هم نیستیم و خانواده من کلا با خانواده تو مشکل دارن تو سرش فرو نمیره چیکار کنم کلا از سرش بیوفتم و مهرم از دلش بره و بره دنبال زندگیش ...راه حلی دعایی ختمی نذری یه کاری که یه جوری این قضیه ختم بخیر بشه و مهر من از دلش بره چون خودم میدونم عشق یه طرفه چقدر سخته و خودم چشیدم دوست ندارم اذیتش کنم ...

سرد باش 

اصلا لازم نیست قانعش کنی که بره

بی تفاوت 

خودش میفهمه که بره 

هی بهش بگی که ولم کن و این حرفا فکر میکنه داری ناز میکنی و بیشتر مایل میشه

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کاری کن خودش دومشو بذار رو کولش فرار کنه خخخخخ

بگو باشه اوکی ۱۲۰ گرم طلا می خوای واسه عروسی ۱۱۴ سکه طلا عندالمطالبه، حق حضانت فرزند با من باشه و رسم دارین وسایل برقی و سرویس چوب جهاز با دوماد هست، خیلی هم عادی رفتار کن متوجه نشه وی خوای بپیچونی کم کم بگو بهش خودش دور میشه ازت

فروشگاه آنلاین عطر و ادکلن ویولت لیدی، محصولات اورجینال با نازلترین قیمت