2777
2789

اونا نیستننن😑خیلی بد شده که باید ۴کاربریو همزمان باهم تگ کنیم😑😭من نی نی یارشب و نی نی یار پنج خودمونووو میخوام

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔

نه یکی کافیه ولی اره به اون اسما عادت داشتیم

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه یکی کافیه ولی اره به اون اسما عادت داشتیم

دقیقن

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔

نی نی یار نصف شب هستم،در خدمتم😬😬

واییی خدا خفت نکنه

من چند وقت نبودم 

یعنی باید چطوری تگ کنیمشون

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
من چند وقت نبودم  یعنی باید چطوری تگ کنیمشون

🟪🟦🟨🟥🟧🟩    🟪🟦🟨🟥🟧🟩    🟪🟦🟨🟥🟧🟩

سلام

فقط اسم هاشون عوض شده.

🟢 قراره به زودی یه niniyar_4 هم اضافه کنن ⬅️ احتمالا شیفت ساعت ۴ تا ۸ صبح.

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1   

نی نی یار شب              ⬅️ niniyar_2     

نی نی یار 3                  ⬅️ niniyar_3    

نی نی یار پنج               ⬅️ niniyar_5 

✅️ برای حذف تاپیک باید خصوصی لینک تاپیکتون رو برای niniyar_1 بفرستین. خودشون تاپیک می زنن و اعلام می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ببخشید تاپیک آخرت قفل کردی ولی چون بد صحبت کردی اینجا جوابتو میدم

کسی حسودی نمیکنه کسی هم نمیخواد از همسرت جدا بخوری تو خونه و خلوت خودت هرجور دوست داری تو یه بشقاب اصلا با یه قاشق و لیوان مشترک هردونفر غذا بخورید نوش جون ولی وقتی تو جمع یا مهمونی هستی اینکار واقعا برای بقیه چندش اوره 

منظور دوستان همین بود تو جمع تویه بشقاب غذا نخورید

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

ببخشید تاپیک آخرت قفل کردی ولی چون بد صحبت کردی اینجا جوابتو میدم کسی حسودی نمیکنه کسی هم نمیخواد ا ...

به کسی اول اینکه ربطی نداره واقعا دلم براشون میسوزه ک به بقیه حسودی میکنن نترس کسی چندشش  تا حالا نشده اگع هم کسی بشه معلومه اونقد حسوده ک شوهرش خجالت میشکه باهاش بخوره ضمناا من بد صحبت نکردم حقیقتو گفتم