2777
2789
عنوان

خیانت

198 بازدید | 9 پست

کسایی ک خیانت دیدین و یا حتی خیانت کردین

دلیلی برای خیانت طرف مقابل و یا خودتون ک دارید ؟ 

فکر میکنید اگه پارتنر یا همسرتون خیانت کرده چه کم کاری از طرف شما باعث شده ؟ یا پارتنرتون چه باید میکرد ک نکرد ؟ 

پ ن : خیانت دلیل نمیخاد در هر صورت غیر قابل تحمل و حتی بخششه ولی از تجربیاتتون بگید ک درسی بشه برامون برای شریکمون اون‌مورد رو کم نزاریم :)))

احساس کردم باید بیشتر کنارش میموندم و توی مشکلات خودم غرق نمی‌شدم شاید اگر اینطور بود خیانت نمی‌کرد 

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟ راستش زور منِ خسته به طوفان نرسید... گرچه گفتند بهاران برسد مال منی قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید... من گذشتم که به عشق تکیه کنم ، جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید...

من خیلی باهاش بد حرف میزدم بعضی وقتا توهین میکردم اما تنها دلیل این کارم این بود که میگفتم رابطه رو رسمی کن من خسته شدم دیگه اخه ۸ سال با هم بودیم

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی باهاش بد حرف میزدم بعضی وقتا توهین میکردم اما تنها دلیل این کارم این بود که میگفتم رابطه رو ...

پس از اولش جدی نبودن ... آخه ممکنه این باعث جدایی بشه اما وقتی خیانت کرده ینی قصدش جدی نبوده 

بار دوم ک مچ همسرمو گرفتم بم گف اخلاقت بده و اینجور چیزا، خدای من شاهده ب حدی اخلاقمو خوب کرده بودم ک خودشم هی میگفت.

ولی اون عن باز بم خیانت کرد، مشکل از خودش بود ک تنوع طلبه