2777
2789

من منصرف شدم از تاپیکهایی که زدم. میخواستم یکی یکی هر یک روز در میون بگم پاک کنن که دیگه لینک گذاشتن رو طوری کردن که من بلد نیستم. میخام همه تاپیکهام پاک بشه چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا جواب بدین. چجوری پیام بدم کجا؟

بدید لینک تاپیک رو تو پیام خصوصی بدید میخوای تگش کنم؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

@niniyar_1  

سلام خانم نی نی یار

من میخام محتوای همه تاپیکهام از روی اینترنت حذف بشه. ممنون میشم کمکم کنین. واقعا این قضیه روح و اعصابمو داغون کرده. باید یکی یکی یادم باشه یکروز در میون لینک بذارم که مدام یادم میره. الانم جوری شده که نمیتونم لینک به مدلی که گفتین بذارم. 

@niniyar_1     سلام خانم نی نی یار من میخام محتوای همه تاپیکهام از روی اینترنت حذف بشه. ...

سلام

ایشون با تگ شدن جایی نمی آیند.

الان توی خصوصی باید بهشون لینکتون رو پیام بدین.

توی خصوصی هر جور بگذارین خطا نمیده.

این قدر حجم پیام ها به ایشون زیاده اگر متوجه نشن براتون پاک می کنن.

🟡 یه بار یه کاربر می گفت توی ۱ روز ۸ تا تاپیک پاک کرده.

🔴 یه بار یه کاربر می گفت توی ۱ روز ۴ تا تاپیک پاک کرده.

🟠 یه بار یه کاربر می گفت توی ۱ روز ۳ تا تاپیک پاک کرده.

🔵 این کاربران مثلا نیم ساعتی یک بار لینک می دادن اگر نی نی یار متوجه نمی شد براشون پاک می کرد اگر متوجه می شد بهشون می گفت.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

چحوری باید برم توی خصوصی؟ چقدر این سایت دنگ و فنگ داره

سلام

@niniyar_1    

🔴🔴 بزنین روی درخواست دوستی هر وقت قبول کردن لینکتون رو بفرستین.

🟠🟠 تاپیک حذف دوباره ساعت ۱۴ تا ۱۵ باز میشه آن جا هم لینکتون رو بگذارین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

امروز ساعت ۱۴ تا ۱۵ بیایین لینک هاتون رو این جا بگذارین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11359764/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

🟨🟨🟨