2777
2789
عنوان

خانوما به مردی که تو فانتزیاتون بود رسیدید؟ویژگی هاش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 41 پست
به نظرتون برای منم ممکنه پیش بیاد؟ خودم ادم‌کلا ارومی هستم از ارتباط با پسرا خوشم نمیاد دوستی هم قبو ...

من به قسمت اعتقاد دارم اره پیش میاد

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم همونجوریه که رویاپردازی میکردم البته این خواست خدا بود خودم عرضه ی این کارارو نداشتم

خوش بحاتون مامن که همش برعکس شدچیزی خاستی هم نمیخاستم فقط میخاستم اخلاق خوش و وجدان بیدار داشته باشه که متاسفانه هیچکدوم نداره😔😔 یه ادم بداخلاق وگنده دماغ ونمک نشناسه ای شانس😢😢

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 
خوش بحاتون مامن که همش برعکس شدچیزی خاستی هم نمیخاستم فقط میخاستم اخلاق خوش و وجدان بیدار داشته باشه ...

حالا مطمئنی مال ما نمک نشناس نیس😂اکثر مردای ایرانی ضد زن و مردسالار تربیت شدن واس همینه هرکاری میکنی براشون باز نمک نشناسن 

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
منم دعاکنم پس؟

نمیدونم ادم مذهبی هستی یا نه ولی خب حرفم برای خیلیا خوشایند نیست‌ .

بعد از یه مدت فهمیدم اون چیزی که درواقع باعث  میشه من به ارزوهام برسم دعا نیست. انرزی مثبتی هست که من دارم میدم و کائنات اونو به سمتم بازتاب میکنه حالا یا ناله کنم و به بدبختی فکرکنم یا مثبت فکرکنم و به ارزوهام برسم. خداروشکر تاحالا جواب داده.

در زمینه ازدواجم پسر زیاد بود که پیشنهاد بده یا توهم بزنم اون همونیه که من میخوام اما با چندبار سوالو جواب کردن و یمدت حرف زدن و امتحان کردن فهمیدم کسی که بهم اهمیت میده واقعا همین شوهرمه و باهاش ازدواج کردم🍀

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
نمیدونم ادم مذهبی هستی یا نه ولی خب حرفم برای خیلیا خوشایند نیست‌ . بعد از یه مدت فهمیدم اون چیزی ک ...

ببین من اصلا انرژی مثبت ندااارم راستش هردعایی میکنم فرداش حالم بده نبابا عمرا بشه یا تا یه نفر رو مخم بره انرژیم از بین میره میگم اه من بدبختم

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

حالا مطمئنی مال ما نمک نشناس نیس😂اکثر مردای ایرانی ضد زن و مردسالار تربیت شدن واس همینه هرکاری میکن ...

چی بگم والا،انشاالله مثل همسرمن توبخت هیچ دختری نباشه😢😢

ببین من اصلا انرژی مثبت ندااارم راستش هردعایی میکنم فرداش حالم بده نبابا عمرا بشه یا تا یه نفر رو مخ ...

میدونی چیه عزیزم اگه اینجوری فکرکنی فقط بدبختیو جذب میکنی. فکرشو کن ینفر توی زندگیش شکست میخوره و مدام گله میکنه به خودش به خدا که چرا اینجور شده و همش انرژی منفی سخت میشه اتفاقای مثبت دور اون ادم بیاد پس مثبت باش

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
چی بگم والا،انشاالله مثل همسرمن توبخت هیچ دختری نباشه😢😢

وای بابای منم همینجوریه حالم بهم میخورخ ازش براهمین تاپیک زدم میترسم یه پسر عین بابام زبون نفهم احمق بددل بیشعورررر حسود خنگ و بیسواد بدشانس و ... نمک نشناس گیرم بیاد ولی گیرم بیاد من عین مامانم مظلوم نیستم دهنشو جر میدم و ولش میکنم تو خیابون میخوابم ولی کنار این اصلا

میدونی چیه عزیزم اگه اینجوری فکرکنی فقط بدبختیو جذب میکنی. فکرشو کن ینفر توی زندگیش شکست میخوره و مد ...

اخه من هربار میام مثبت نگه دارم خودمو یه نفر زخمامو نمک بارووون میکنه

وای بابای منم همینجوریه حالم بهم میخورخ ازش براهمین تاپیک زدم میترسم یه پسر عین بابام زبون نفهم احمق ...

انشاءالله یه قسمت خوب بااون شخصیتی که میخای نصیبت بشه عزیزم زندگی بایه مرد بی اخلاق خیلی سخت خیلی 😢😢

انشاءالله یه قسمت خوب بااون شخصیتی که میخای نصیبت بشه عزیزم زندگی بایه مرد بی اخلاق خیلی سخت خیلی 😢 ...

حالا مامانم اصلا اینجوری نیستا سرهمین میترسم کارمای بابای عوضیم دامن من بی گناه بدبخت و بگیره