2777
2789
عنوان

بارداری واضافه وزن

89 بازدید | 12 پست

سلام‌من‌هفته ۱۵ هستم‌تا الان‌تقریبا ۶ کیلو زیاد کردم😔بااینکه خیلی رعایت میکنم‌شماها چی؟

من‌میترسم بارداری اولم فشار خون‌گرفتم‌و نزدیک‌۳۰ کیلو اضافه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو ۵هستم تا دوهفته پیش ۶کیلو اضافه کرده بودم

بعدش مریض شدم

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
وای چ خوب .چیا میخوری تروخدا بهم بگو

شیرینی اینا اصلا تو ۵ ۶ ماه مصرف نمیکردم منم چون بهم گفت انزیم کبدیم یه کم بالاس و خطر فشار بالا دارم خیلی رعایت میکردم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
۲۰ هفته ام ۲ کیلو اضافه کردم. مولتی ویتامین رو روز در میون میخورم. رعایت غذایی هم دارم  باردار ...

وزن جنینوچقدر بوده تو انومالی

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
وای چ خوب اخه پس غذا چی ..‌چیا میخوری در روز

پلو از ۶'۷ قاشق بیش تر نمیخورم . شیرینی جات میل ندارم و عموما میان وعده شیر و خرما یا میوه میخورم. سعی میکنم فست فودی نخوردم. 

روغن غذام رو هم محدود کردم. 

طبق تجربه تو بارداری اولم مولتی ویتامین خیلی اشتها رو زیاد میکنه بخاطر همین کم میخورم. گذاشتم ماه اخر هر روز بخورم واسه وزنگیری بچه

من اول شش کیلو. کم کردم الان 36هفته ام اون شش کیلو هنوز جبران نشده

شیرینی جات اصلا نمیخورم 

بیشتر پروتیین میخورم. برنج هم کمتر از قبل. چون اصلا معده ام قبول نمیکنه

میوه مرکبات زیاد میخورم

اجیل هم هر روز

هر روز ی لیوان شیر

یک تخم مرغ

غذاهای نونی هم نهایت یک هشتم نون بهتونم بخور خیلی وقتا کمتر

همتا اسم خـودمه♥
من تو ۸ ماه هستم ۵ ۶ کیلو اضافه کردم به منم میگن کمه

من دوتا بارداریای قبلیم یکیش ۶ یکیش ۶ و نیم اضافه کردمدفقط 

وزنم زیاد بود بهداشت گفته بود بیشتر از ۹ کیاو نباید اضافا کنی برنج نخور ته دیگ نخور کوفت نخور زهرمار نخور😐😐 ولی من همه چیز و هر چی میخواستم میخوردم ولی تو بارداریام اضافه نمیگردم بهداشتم تعجب بود🤣🤣

حالا عوضش شیردهیام هر کدوم ده کیلو اضافه کردم همش ضعف داشتم و میخوردم ولی به شیرم نمیرفت خودم چاق میشدم بچه هام پوست و استخون بودن

خواهرم تو بارداریاش ۱۸ کیلو اضافه کرد جاریم ۲۵ کیلو خواهرشوهرم ۳۰ کیلو ولی بعد شیر میدادن لاغر میشدن برمیگشتن به وزن اولشون ولی من به چاقی مفرط رسیدم

دو سال پیش عمل بای پس کردم لاغر شدم حالا باردارم ۳۳ هفته  از اول تا حالا ۱۱ کیلو اضافه کردم ولی بچم وزنش خیلی پایینه ۳۰ هفته ۱۱۸۰ بوده پودر لیدی میل داده دکتر همشم میگه بخور گوشت بخور و پروتئین بخور ولی هم اشتها ندارم هم جذبم پایینه

اسی اصلا به این چیزا فکر نکن چه بخوری چه نخوری اگه قرار باشه وزن اضافه کنی میکنی اگه نه نه 

فقط بچت سالم باشه هیچز دیگه مهم نیس

من اون بارداریام که انقد میخوردم وزن اضافه نمیکردم این یکی نمیتونم بخورم جذبم ندارم ۱۱ کیلو تا الان اضافه کردم پس به خوردن نیس