2777
2789

سلام دوستان.من ده روز پیش عمل لازک انجام دادم. شماره چشمم چهار ونیم بود و آستیگمات بودم. اما از بعد از عمل دو بینی شدید دارم. یعنی آستیگمات چشمم اصلا اصلا. رفع که نشده بلکه حس میکنم بدتر هم شده.

و اینکه چند متری رو هم تار میبینم. قبلا اصلا انقد بد نبود وضع بیناییم. خیلی نگرانم که نکنه دکترم خوب نبوده یا عملم خوب نبوده.

دکتر میگه یک ماه دیگه نتیجه مشخص میشه ولی من همش استرس دارم. شما تجربه ای دارید؟

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دوماه تارمیبینی تا ۶ماه هم فکر میکنی دکتر خوب عمل نکرده و هنوز ضعیفن از ماه ۷عالی میشه

جدی. ممنون که جواب دادی. این که مثلا دستمومیگیرم جلوی چشمم دوتا میبینمش خیلی آزار دهندست. همش فکر میکنم شاید موقع عمل خوب نگاه نور لیزر نکردم...

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
جدی. ممنون که جواب دادی. این که مثلا دستمومیگیرم جلوی چشمم دوتا میبینمش خیلی آزار دهندست. همش فکر می ...

عزیزم چن مدته عمل کردید؟ 

تازه اولشه 

یک مدت بگذره خوب میشع

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
تا دوماه تارمیبینی تا ۶ماه هم فکر میکنی دکتر خوب عمل نکرده و هنوز ضعیفن از ماه ۷عالی میشه

جدی؟؟خدا از دهنت بشنوه ۴ماهه عمل کردم ولی هنوز تاره چشام مخصوصا چشم چپم از اول عمل تا الان تاره تغییری نکرد خیلی نگرانم همش میگم عملم خوب نبوده دید شبم هم خیلی بده 

عزیزم طبیعیه و زمان میبره همه این علائم هم رفع میشن نگران نباش

خب خودتون عمل کردین؟اگه اره بعد چند وقت دیدتون خوب شد و تاری چشمتون رفت؟؟

۴ماه عملم میگذره ولی تاره دید شبم افتضاح خیلی نگرانم

خب خودتون عمل کردین؟اگه اره بعد چند وقت دیدتون خوب شد و تاری چشمتون رفت؟؟ ۴ماه عملم میگذره ولی تاره ...

اگه از لبه بالای عینک افتابی یا کلا سرمو ببرم پایین و چشامو بالا ببرم یکم بهتر میشه دیدم کسی تجربه داشته؟؟؟