موهای همسرم داره از شقیقه شدید سفید میشه از نگرانی خواب خوراک ندارم ۳۵ سالش بیشتر نیست، خیلی ناراحتم واسه این موضوع حس میکنم هر روز ده تا بهشون اضافه میشه امروز دیگه زدم زیر گریه بهم گفت چیشده گفتم دلم گرفته، من خیلی دوسش دارم نمیخوام از الان این اتفاق براش بیفته،کسی تجربه داره قرصی دارویی چیزی بهم بگه ،یا رژیم غذایی خاصی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببستو چند سالمه از وقتی خواهرم مریض شد، موهام داشتن سفید میشدن. بعد ک عملش کردن خوب شدم ولی دوباره حال خواهرم بد شد و همه چیم بهم ریخته، بعد از وراثت بدترین چیز استرسه
چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
گل پاسخ داد: «اَبله! گمان میکنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود میشکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال میکند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
الان 26 سالمه نصف موهام سفیده ، ژنتیک هر کسی یه جوریه دیگه غصه خوردن نداره
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
سلام. اسی من خودم پسرم. چندتا تار سفید در آوردم. رفتم متخصص پوست و مو. گف برا سفیدی مو کاری نمیشه کر ...
به این نتیجه رسیدم که دکترا هرچیزی درمانشو بلد نیستن میگن ارثیه یا درمان نداره،خیلی جاها خوندم طرف نوشته حتی رنگ سفید موهام برگشت میخوام یه تحقیق حسابی درباره این موضوع بکنم و تمام روش ها رو امتحان کنم
ببستو چند سالمه از وقتی خواهرم مریض شد، موهام داشتن سفید میشدن. بعد ک عملش کردن خوب شدم ولی دوباره ح ...
اره همسرم استرس داره میدونم ولی چیزی نمیگه،فشار کار و ....ولی من خیلی تو خونه بهش میرسم خیلی به روحیه اش اهمیت میدم نمیدونم چرا باید اینجوری بشه موهاش
نه اصلا نگفتم خودی چند بار گفت ،گفتم نه عزیزم معلوم نیست اصلا 🥲🥲🥲
کار خوبی کردی 🤍
گل پاسخ داد: «اَبله! گمان میکنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود میشکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال میکند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
خوبه موهای شوهرت توی ۳۵ سالگی داره سفید میشه منی که از ۱۴ سالگی موهام سفید شد چی میگی🥺
ببین من باردار بودم همسرم داشت از وسط سرش موهاش خالی میشد و همینطور شقیقه هاش،موهاشو با عصاره تخم کتان شبا نیم ساعت ماساژ میدادم قبل حمام ،موهاش برگشت و الان پرپر شده،واسه همین میدونم واسه سفیدی هم درمانی هست و میخوام تلاشمو بکنم پیداش کنم