2777
2789

موهای همسرم داره از شقیقه شدید سفید میشه از نگرانی خواب خوراک ندارم ۳۵ سالش بیشتر نیست، خیلی ناراحتم واسه این موضوع حس میکنم هر روز ده تا بهشون اضافه میشه امروز دیگه زدم زیر گریه بهم گفت چیشده گفتم دلم گرفته، من خیلی دوسش دارم نمی‌خوام از الان این اتفاق براش بیفته،کسی تجربه داره قرصی دارویی چیزی بهم بگه ،یا رژیم غذایی خاصی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ۱۶ سالگی  موهام سفید شد رنگ میزارم ولی از شقیقه سفید بشه خیلی قشنگه دلم میخواد شوهر کردم شوهرم شقیقه هاش سفید باشه

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

۳۱ سالمه و موهای سفید خیلی زیادی دارم و رنگ هم نمیکنم.

اولین موی سفیدمو ۱۷ سالگی دیدم 

چه ایرادی داره مگه  خب بعضی چیزا ژنتیکیه.

رنگدانه ای که سفید بشه دوباره تغییر نمیکنه

به جای اینکه بهش بگید با موهای جوگندمی هم دوستش دارین،  جلوش گریه میکنی 

جو گندمی میشه قشنگتره

نه دلم نمیاد خیلی واسم سخته تحملشو ندارم وقتی باهم حرف می‌زنیم فقط زل میزنم به موهاش و میگم وای خدا انگار امروز بدتر شده،میدونم توجه رو هرچیزی بیشتر کنی تشدید میشه ولی نمیتونم کنار بیام با این موضوع ،من می‌دونم قطعا روشی هست که جواب بده معمولا دکترا هرچی رو نمی‌دونن میگن ارثیه،الان برادر شوهرم چهل سالشه یه تار مو سفید نداره