مامان۰آرشاد مدیر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 عنوان قرص بارداری اورژانسی خوردم اما،… | مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 25 پست دو هفته پیش خوردم از زمان پریودیم دو هفته گذشته احتمال بارداری هست؟ برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم. 1402/11/20 | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محدثه_قیاسی عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 20636 قرص اورژانسی اصلا اثری نداره باید مراقبتت بیشتر باشه الان بی بی چک بزنی مشخص میش هستی یا ن انشاالله ک نباشی
عاشقانهمنی عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3855 کی خوردی؟ سریع بعد از رابطه یا یک هفته بعد از رابطه من سریع بعد رابطه خوردم ولی باردار شدم میگن قرصا تضعیف شدن بخاطر کمبود جمعیت حواستون باشه هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 من خوردم و باردار شدم یا خدا کی خوردی چنتا نگهش داشتی؟؟ برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.
عاشقانهمنی عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3855 دوازده ساعت بعد دوتا با هم حتما ازمایش خون بده خیالت راحت بشه هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
عاشقانهمنی عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3855 خب اشکال نداره ولی باردار نیستین ولی سعی کنید نخورید چون آسیب های جدی ب قلب میرسونه نکنه بخاطر همونه من مشکل قلبی گرفتم😭😭😭 هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
عاشقانهمنی عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3855 یا خدا کی خوردی چنتا نگهش داشتی؟؟ نیم ساعتم نشد تا برم داروخونه بخرم و مصرف کنم کلا ی دوز داشت گفت قویه مثل همون دوتایی هست. ن بابا دلش خوشه تاپای مرگ رفتم سقطش کردم هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
aros_darya عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 2925 عزیزم انشااله خدا سه قول سالم بده بهت آمین🙏🙏 مرسی عزیزم❤️❤️ .
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 نیم ساعتم نشد تا برم داروخونه بخرم و مصرف کنم کلا ی دوز داشت گفت قویه مثل همون دوتایی هست. ن بابا دل ... وای خدا سقط خیلی خطرناکه چطور سقط شد چند هفته بود من یکی سقط کردمخیلی اذیت شدم میترسم برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.
عاشقانهمنی عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3855 وای خدا سقط خیلی خطرناکه چطور سقط شد چند هفته بود من یکی سقط کردم خیلی ... منم متاسفانه سقط دومم بود 😞29روزه هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 14029 نکنه بخاطر همونه من مشکل قلبی گرفتم😭😭😭 اره خطرناکه منم دریچه میترال قلبم لقی داره دکترگفت قرص اورژانسی نخور دیگه و نزدیک ب پریودیم ک میشه سمت قلبم انقد درد میگیره انگار میخوام جون بدم عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
عاشقانهمنی عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 3855 اره خطرناکه منم دریچه میترال قلبم لقی داره دکترگفت قرص اورژانسی نخور دیگه و نزدیک ب پر ... دور از جونت من از رابطه بیزار شدم اصلا انقدر ک بهم فشار میاد نفسم بند میاد تپش قلب شدید میگیرم هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌