سلام دوستان من چندسالی میشه تونی نی سایت خواننده ام ولی به تازگی عضو شدم خیلی خوبه خیلی ایده ها من ازاین سایت یادگرفتم به تازگی باخواندن یکی ازتایپک ها به آرامش قلبی رسیدم من به سرکتاب وف *ال اینا اعتقاد دارم داشتم دنبال یکی میگشتم ک برام ف*ال یا سرکتاب بازکنه یکی تایپک زده بودوشماره یکی هم گذاشته بود من بازنگ زدن به این خانم وحرفهایی ک شنیدم به آرامش رسیدم خدا هم ازن اون خانم وهم اونی ک اون تایپک زده خیرش بده 🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
من نه اینجا شماره کسی میزارم یا براکسی تبلیغ میکنم ن من فقط ازاین سایت ک خیلی چیزا یادگرفتم وچیزهایی ک نمیدونستم تواین سایت متوجه شدم فقط خواستم تشکری کرده باشم برامم مهم نیست کی چ فکری میکنه