2777
2789
عنوان

چرا سرنوشت بعضی ها اینجوریه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 104 پست
خواهش می کنم عزیزم من فقط خواستم بهت بگم سلامتیت و عمرت مهم تر از شوهرت و اون زنه هست سعی کن از سلام ...

خدا خیرت بده عزیزم 

الهی هر چی میخوای خدا بهترینشو بهت بده 

حرفات خیلی آرومم کرد

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
خدا خیرت بده عزیزم  الهی هر چی میخوای خدا بهترینشو بهت بده  حرفات خیلی آرومم کرد

قربانت عزیزم  

قطعا خودت به همه این چیزا واقف بودی  ولی گاهی آدم نیاز داره از زبان یکی دیگه هم بشنوش منم باید بهت  یادآوری می کردم که خودتو فراموش نکنی

به هر حال من در خدمتتم عزیزم  🌺🌺🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربانت عزیزم   قطعا خودت به همه این چیزا واقف بودی  ولی گاهی آدم نیاز داره از زبان یکی دی ...

فدات شم گلم 

مواظب قلب مهربونت باش

میشه جسارتا بپرسم چی شده ؟! چرا اینقدر غمگینی؟

شوهرم خیانت کرده 

زن دوم 😭😭😭😭

شوهرم خیانت کرده  زن دوم 😭😭😭😭

برای همین اینقدر ناراحتی و می‌خوای خودکشی کنی و این چیزا رو نوشتی؟! 😳

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...
برای همین اینقدر ناراحتی و می‌خوای خودکشی کنی و این چیزا رو نوشتی؟! 😳

چیزه کمیه ؟

کم یا زیاد منو داره از بین میبره

چیزه کمیه ؟ کم یا زیاد منو داره از بین میبره

خب ببینید کم نیست! اما گوش کنید  من می‌تونم حدس بزنم که شما تو اون زندگی از خودگذشتگی زیادی کردین ، رو دلتون پا گذاشتین ، خیلی چیزا رو برا خودتون نگرفتین ، از تفریح و سرگرمی و خورد و خوراک و خیلی چیزای دیگه‌تون زدین که بتونید اون زندگی سرپا نگه‌دارین! بعد بجای اینکه همسرتون قدر شمارو بدونه و بخواد خوبی‌های شمارو جبران کنه ، رفته پی عشق و حال خودش ! اینارو چرا من می‌تونم حدس بزنم؟ چون خیلیا رو دیدم که همچین شرایطی داشتن! خب حالا به نظر شما چاره کار چیه؟!
چاره‌ش خودکشیه؟! اگه با خودکشی و حتی غصه خوردن اوضاع درست میشه باشه منم حاضرم بخاطر شما و همه‌ی خانوم‌هایی که این شرایطو دارن خودکشی کنم! ☺️ (از جمله خاله‌ی خودم ) 
اما مطمئن باشید هیچ تاثیری نداره و متاسفانه مردای بی‌خیال کار خودشونو می‌کنن و براشون مهم نیست!!! 
اگه براشون مهم بود اصلا سمت این کارا نمی‌رفتن که! پس کسی که فقط به فکر خودشه و به کسی جز خودش و به چیزی غیر از عشق و حال خودش فکر نمی‌کنه حتی اگه تموم دنیا خودشونو بکشن به یه ورشون نیس! 😂
چاره کار چیه ؟! از قدیم گفتن : برا کسی بمیر که برات تب کنه!
یا گفتن : خر که از من گذشت ، آتیش به بارش!! 😂
همین دوتا جمله‌ی قدیمیا کافیه برای اینکه جوابتو گرفته باشی!
اما با اجازه‌تون من ادامه میدم که بگم نباید اهمیت بدی!
وقتی طرف قدرتو نمی‌دونه ، وقتی تو بدترین و سخت‌ترین شرایط زندگی تو پشتش بودی و باهاش موندی ، اما این چیزا رو نمی‌بینه ، با هیچ کاری نمی‌تونی چشمشو باز کنی که ببینه!
پس بهتره به جای اینکه به این فکر کنی که خودمو بکشم یا اصلا حتی یه اپسیلون غصه بخوری ، پاشو به خودت برس ، ظاهر خودتو حفظ و حتی بهتر کن! ورزش کن ! بیرون برو ، بگرد ، تفریح کن و در یک کلام بگم : زندگی کن! ☺️
حداقل بذار بفهمه تو از اون یارو و یاروها چیزی کم نداری! ☺️
ببخشید که اینجوری خودمونی و دوستانه صحبت کردما 🙏 فقط میخواستم حال شما رو خوب کنم ، نمی‌دونم حرفام تاثیر داشت یا نه ! ☺️ البته راستشو بخوای نتونستم اون چیزایی رو که می‌خوام به راحتی اینجا بنویسم و مجبور شدم نصف حرفامو بخورم یا تغییرشون بدم ! 
بی‌خیال! زندگی کن ☺️ شاد باشید ☺️🙏

خب ببینید کم نیست! اما گوش کنید  من می‌تونم حدس بزنم که شما تو اون زندگی از خودگذشتگی زیادی کرد ...

هزار با تا حالا سعی کردم برام بی اهمیت باشه بهش بی توجه باشم ولی نمیشه کنار اومدن با این قضیه برام غیر ممکنه از طرفی هم همه چیو کوفتم میکنه اصلا جایی واسه زندگی و شاد بودن نذاشته برام 

شرایطم خیلی تلختر از اون چیزیه که شما تصور میکنید

به هر حال ازتون بخاطر وقتی که واسه من گذاشتینو این همه تایپ کردین تا حالمو بهتر کنین ممنونم آدمایی مثل شما کم پیدا میشه

هزار با تا حالا سعی کردم برام بی اهمیت باشه بهش بی توجه باشم ولی نمیشه کنار اومدن با این قضیه برام غ ...

حتما سعی و تلاشتون تو مسیر اشتباه بوده! فرض کنید از تهران بخواید برید مشهد ، بعد پاشید دِ برو که رفتی و شروع کنی به سمت تبریز دویدن!!  بعد هی بدویی و هی تلاش کنی و آخرشم غمگین و ناامید میشی که چرا به مقصد و هدفم نمی‌رسم؟! من اینهمه تلاش می‌کنم ، چرا به مشهد نمی‌رسم؟! 

موضوع اینه که مسیر رو اشتباه رفتی! اینجوری حتی اگه یک ماه بدویی به مشهد نخواهی رسید ☺️.

شما یه موضوعی رو دقت نکردی! فقط نشستی غصه می‌خوری که این کارو کرده!! ☺️

هزار با تا حالا سعی کردم برام بی اهمیت باشه بهش بی توجه باشم ولی نمیشه کنار اومدن با این قضیه برام غ ...

آهاان یادم رفت بگم: خواهش می‌کنم ☺️🙏 کاری نکردم که 🤷

دو کلمه تایپ کردم! کوه نکندم که ! ☺️

حتما سعی و تلاشتون تو مسیر اشتباه بوده! فرض کنید از تهران بخواید برید مشهد ، بعد پاشید دِ برو که رفت ...

به این فک نکنم  پس به چی فک کنم 

دلخوشی ندارم که به اون فک کنم

به این فک نکنم  پس به چی فک کنم  دلخوشی ندارم که به اون فک کنم

درسته ، می‌دونم چی میگی ، اما اگه بخوای فک کنی هیچ‌کدوم از ما دلخوشی نداریم 😔 مگه ما چه دلخوشی‌ای داریم؟! نمی‌دونم چرا همه‌ی ماها به آدمای اشتباهی دل‌مونو خوش کردیم ؟! بعضی وقتا به این فکر می‌کنم که اونا آدمای خوبی نبودن یا اونا فقط زودتر از ما موقعیتشو داشتن که ضدحال بزنن؟! 

ولی خدایی فک نکنم تو شرایط مشابه من اینقدر نامرد باشم که طرف مقابلمو تنها بذارم 

درسته ، می‌دونم چی میگی ، اما اگه بخوای فک کنی هیچ‌کدوم از ما دلخوشی نداریم 😔 مگه ما چه دلخوشی‌ای د ...

دلم خونه 

من خیلی دوسش داشتم اونم همینطور بود تا این آخرا 

ما عشقمون و بهم رسیدنمون نقل فامیل شده بود 

نمیدونم یهو چش شد که اینکارو کرد 

اگه رابطمون سرد بود اگه یه دوست داشتم معمولی بود اینقدر نمیسوختم😔

دلم خونه  من خیلی دوسش داشتم اونم همینطور بود تا این آخرا  ما عشقمون و بهم رسیدنمون نقل ...

خب من تعجب می‌کنم!!! شما خانوم هستین و متوجه نشدین؟! ببخشید چندسالتونه؟!