2777
2789

سلام خانوما ممنون میشم که کمکم کنید و بگید چیکار کنم.

خب قضیه اینه که دوساله با پسری دوستم و مادرم فقط درجریانه خیلییی دوسش دارم میخاد قضیه رو جدی کنه ولی جدیدا مامانم خیلی فشار روانی بهم وارد می‌کنه واقعا بعضی وقتا میخام خودمو بکشم راحت شم راضی نیست میگه این پسره به درد تو نمیخوره ولی من دوسش دارم نه معتاده نه فقیره همه چی داره ولی واقعا داره اذیتم می‌کنه جوری شده که انقد هم خودشو هم منو اذیت می‌کنه خانوادم فک میکنن شاید من لج میکنم با مادرم یا اذیتش میکنم ولی اینجوری نیست من اصن کاری ندارم باهاش خیلی اذیت می‌کنه میگه من نمیزارم نمی‌دونم باید چیکار کنم لطفاً راهنمایی کنید

دلیلش

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر عیبی بخاد الکی میزاره روش ی بار به قدش گیر میده بهونه میگیره دوست پسرم ی بار دعوا کرده از اون موق ...

بگو من این قدی دوستدارم جفتتون چندسالتونه ؟

مامانم منم از دماغم اورد 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خوب علت مخالفتش چیه؟

کلا به همه چیش گیر میده چون اون کسی که میخاد نیست واسه همین هر ایرادی ازش درمیاره ی بار میگه دعواییه ی بار میگه قدش مشکل داره ی بار میگه شکاکه کلا خوشش نمیاد 

بگو من این قدی دوستدارم جفتتون چندسالتونه ؟ مامانم منم از دماغم اورد 

واقعا اذیتم میکنه فقط مامانم درجریانه اونم هی تهدید می‌کنه که به بابات میگم مشکل اعصاب پیدا کردم دیگه .

من ۱۸

اون ۲۳

ی بار میگه تو موقعیت بهتر از این میاد هنوز سنی نداری ی دفعه میگه این عصبیه هزار جور عیب میزاره روش

چی بگم ....فقط میدونم مادر هیچوقت بد بچشو نمیخاد

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
چی بگم ....فقط میدونم مادر هیچوقت بد بچشو نمیخاد

درسته ولی من خیلی دارم اذیت میشم کلی بدو بیراه میگه واقعا بعضی وقتا بدنم میلرزه دیگه نمی‌دونم باید چیکار کنم که راضی بشه

درسته ولی من خیلی دارم اذیت میشم کلی بدو بیراه میگه واقعا بعضی وقتا بدنم میلرزه دیگه نمی‌دونم باید چ ...

درسته که دوستش داری و کسی به چشمت نمیاد ولی واقعا سنت کمه صبر کن بیشتر بشناسیش شاید مادرت با تجربه بیشتر چیزی میدونه که تو نمیدونی 

تجربه ثابت کرده نه کل ازدواج ها بلکه ۸۰درصد ازدواج هایی که خانواده مخالف بودن واقعا حق داشتن و دختره پشیمون شده 

به مادرت هم بی احترامی نکن حتی در ظاهر هم شده بگو مادر حق با توئه بیشتر صبر میکنم و بیشتر راجبش فکر میکنم 

ولی واقعا صبر کن و فکر کن عجله نکن 

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵

درسته که دوستش داری و کسی به چشمت نمیاد ولی واقعا سنت کمه صبر کن بیشتر بشناسیش شاید مادرت با تجربه ب ...

ماهم عجله ای نداریم یکی دوسال دیگه جدیش میکنیم ولی مامانم خیلی ناراحتم می‌کنه اذیت میشم واقعا🤦🏻‍♀️

ماهم عجله ای نداریم یکی دوسال دیگه جدیش میکنیم ولی مامانم خیلی ناراحتم می‌کنه اذیت میشم واقعا🤦🏻‍♀️

خب بگو بهش مادر صبر میکنیم تو هم درست میگی نمیشه عجله ای باید بشناسمش اگه خوب نبود ردش میکنم 

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵

خب بگو بهش مادر صبر میکنیم تو هم درست میگی نمیشه عجله ای باید بشناسمش اگه خوب نبود ردش میکنم 

راس میگی عزیزم .

مامانم بیشترین مشکلش اینه میگه آبرومون میره کسی بفهمه چی رو این چیزا حساسه صبح تا شب غر میزنه دیگه روانی شدم

واقعا اذیتم میکنه فقط مامانم درجریانه اونم هی تهدید می‌کنه که به بابات میگم مشکل اعصاب پیدا کردم دیگ ...

بشین یکبار رو راست باهاش حرف بزن