2777
2789
عنوان

حالم بده با شوهرم قهرم

266 بازدید | 16 پست

شوهر من از اول ازدواجمون برا پدرمادرش کار کرده برامون هیچ کاری نکردن برا من کمترین خریدهارا کردن الان برادرشوهرم داره عروسی میگیره براش بهترینهارا خریدن شوهرم هیچ وقت از من دفاع نکرده الان که نزدیک عروسیه مادرشوهرم دو تومن از شوهرم گرفته بده خیاط براش لباس بدوزن من فهمیدم با شوهرم دعوا کردم ما دو سال پیش،ورشکسته شدیم یه هزار تومنی بهمون کمک نکردن الان یکم وضعمون بهتر شده توقع دارن 

دیشب به خواهر شوهرم پیام دادم گفتم یه روزی ما احتیاج داشتیم کسی کمکمون نکرد الان که میبینن یکم وضعمون بهتر شده توقع دارن 

جوابمو بد داد آخرش هم گفت به تو چه 

میخام باهاشون قطع رابطه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا اشتباه داشتی 

اولا بخاطر دو تومن خودتو خراب کردی

دوما به خواهرش گفتی

سوما مقایسه میکنی 

حالا اگه بجای همه اینا رو شوهرت کار میکردی نتیجه بهتر میگرفتی چون احتمالا بازم بعد عروسی شوهرت میفهمه که فقط دست بگیر دارن نباید خودتو مستقیم وارد کنی

Life is too short to not enjoy

کاش دست از سر ما بردارن سه ساعت به خونه مادرشوهرم فاصله داریم هر هفته پنجشنبه زنگ میزنن بیایین 

منم دوست ندارم برم میخام آخر هفته خونه خودم باشم میخان ما بریم کلفتیشونو کنیم 

چندتا اشتباه داشتی  اولا بخاطر دو تومن خودتو خراب کردی دوما به خواهرش گفتی سوما مقایسه میکنی ...

خیلی،زور داره وقتی دو سال پیش ما در بدترین شرایط بودیم یه هزار تومنی کمک نکردن 

به خواهرسوهرمم تا حالا هیچی نگفتم الان پرروشده

قهر کنی که چی؟ میشی عروس بده.  شوهرتم با خانوادش بیشتر رفت امد میکنه.  سیاست نداریا

توی خونه مادرشوهرم من هر کی بره باید دور از جون مثل خر کار کنه قطع رابطه کنم چیزی از دست ندادم 

چندتا اشتباه داشتی  اولا بخاطر دو تومن خودتو خراب کردی دوما به خواهرش گفتی سوما مقایسه میکنی ...

مقایسه نمیکنم میگم وقتی همه کارهارو برا اون یکی،کردن چرا از من توقع دارن هر هفته برم پیششون بخدا الان میگم کاش بهترینارو برا جاریم بخرن فقط دست از سر ما بردارن 

قهر و دعوا شیرینی زندگی هستش .خوب انم مامانش هست.ولی اگر برا شما اصلا هزینه نکرده بله حق باشماست .اگر وضع مالی خوبی هم دارید شاید دعای خیر مادرش هست کمی بهش حق بده این دنیا ادما امدن که محبت و خدمت کنند به همدیگه تا حالشون خوب بشد

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
نمیدونم همچین مردای چرا زن میگیرن منم شوهرم ی برادر مفت خور عوضی داره شود عزیزترین کسش

دقیقا بعد ازدواجم بیشتر کنه میشن

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن