2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فنی حرفه ای قانون داره ،هر دوره ای که بخوای مدرکش رو بگیری چند ماه باید توی آموزشگاه باشی و اسمت رو ...

مدرک فنی حرفه ای شنیون گرفتم دوسه ماه بیشتر طول نکشید خیاطی هم می‌خوام همینطوری باشه

مدرک فنی حرفه ای شنیون گرفتم دوسه ماه بیشتر طول نکشید خیاطی هم می‌خوام همینطوری باشه

نمیشه ،دوره های خیاطی طولانی هستن ‌

نازک دوز + مانتو دوز +شلوار دوز حدود یک سال و نیم میشه طول دوره 

ضخیم دوز و ژورنال هر کدوم شش ماه 

لباس شب یک سال 

جواب ابلهان خاموشیست
میخوای یاد بگیری یا فقط مدرک جمع میکنی ؟

می‌خوام کارگاه خیاطی بزنم جاشو دارم چرخاشم دارم دوسه تا چرخ دارم ،اما با وام مدرک می‌خوام چرخ بیشتر بخرم برای کارگاه ،خودم دوختو دوز بلدم فقط برشکاری بلد نیستم

قربانت،دوتاراسته جک فول کامپیوتری،یه زیگزال چهارنخ,کارگراش جور میکنم زیاده اطرافمون فقط باید چرخام ز ...

انشالله که موفق باشی 

کارگاه خیاطی هم خوبه ،من فعلا دوره نازک دوز و مانتو و شلوار و ضخیمم رو به اتمام است ولی واقعا اعصابم داغون میشه وقتی چیزی که میدوزم عالی نباشه

جواب ابلهان خاموشیست
انشالله که موفق باشی  کارگاه خیاطی هم خوبه ،من فعلا دوره نازک دوز و مانتو و شلوار و ضخیمم رو ب ...

مچکرم همچنین 🌺خب اوایل که نباید عالی باشه ،باید تمرین کنیدنه عصابتون خوردکنید بخاطرش