2777
2789
عنوان

چون طلاق گرفتم مادرش قبولم نکرد

941 بازدید | 44 پست

ی پسر بود دوستم بود خییییلی با هم خوب بودیم همشهریمه چند ماهه همو میشناسیم اصلا تو رابطه عاشقانه نبودیم فقط رفیق بودیم...  طرز فکر و شخصیتش عالییییه دقیقا همونیه ک من میخاستم ولی ظاهرش اونطور ک باید ب دلم نبودمعمولی بود ولی من توقعم بالاست چون خودم ظاهر خوبی دارم راستش.  

خلاصه فقط رفیق بودیم ولی کم کم ازم خوشش اومد بهم پیشنهاد خاستکاری و اشنایی بیشتر داد و من اون موقع بود ک بهش گفتم من طلاق گرفتم و ‌‌.... خودش ن ک اوکیییی باشه ولی کنار اومد و قرار شد هم من فکر کنم راجب خواستنش هم اون راجب طلاق من اما گویا ب مادرش  و پسر عموش گفته بود اونا مخالفت کرده بودن و اونم گفت منو ببخش من واقعا قبولت دارم و بهت فکر میکردم ولی وقتی خانوادم مخالفن تا عشقی پیش نیومده بی خیالش بزار همون رفیق میمونیم منم گفتم اتفاقا نظر منم همین بود ....

راستش منم خییییلی نمیتونستم ب عنوان همسر بهش نگاه کنم شایدم دلیلش همین ظاهر بود.  ولی خییییلی دلم شکسته از  ی طرف هر بار باهاش حرف میزنم مثل قبل رفاقتی دلم میگیره از نظر خودش و خانوادش و دلم میخاد بهش بگم بیا رفیق هم نباشیم از ی طرف دلم نمیخاد ضعف نشون بدم فکر کنه ناراحتم.  

شوخی میکنم ۱۶ بار نترکیدم 😅

و اینکه من فکر مسکردم مردم خیلی فکرشون باز شده اما متوجهذشدم همین طلاقم ن ۵۰ بلکه حتی ۷۰ درصد موقعیت های خوب زندگیمو داره میپرونه 😔. من چ گناهی کردم ک ازذواج اولم اجبار بود و زودم طلاق گرفتم ؟ 

۲۱ سالمه عجله ای هم برا ازدواج ندارم ولی دلم میگیره این شرایطا رو ک میبینم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا بذارش کنار و بگو امیدوارم درکم کنی ، خاستگاری برام اومده ک میخام در موردش فک کنم و میخام دورم خلوت باشه اگه گفت من ک یه رفیق عادیم بگو میخام دورم خلوت باشه ، بعد ک گفت تا کی بگو مشخص نیس ، کلا اززندگیت پرتش کن بیرون.

قبول کنید که دید جامعه همینه.کنار بیاید با این قضیه

اگر ازدواجم تصمیم خودم بود باهاش کنار میومدم ولی من فقط تو بچگی قربانی اجبار شدم انصاف نیست 😔

باید اینو قبول کنی که کاملترین آدم دنیا هم باشی باز از نظر یه عده مناسب نیستی پس وقت و فکرتو برای این مسیله تلف نکن و منتظر آدم مناسب خودت باش 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز