2777
2789

خب کجا دیدی 

کی دیدی

چی کار کرد ماره

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

شام و نهار م بگو دقیق چی خوردی

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه واقعا نمیدونم💅

ببین مثلا مار توی خونه یه موقه میتونه نشون دهنده اظطراب و ترس خواب بیننده باشه یه موقه مشکل خانوادگی یه موقه تنش ذهنی...برا هرکسی خیلی چیزا میتونه باشه ولی وقتی از خواب پا میشی باید به خوابت فک کنی و ببینی از اون خوابه چه حسی داری یا تو رو یاد چی میندازه

بعد مثلا ببینی بین چیزایی که ماز توی ناخودآگاه میتونه به اون معنی باشه ببینی کدومش بیشتر دربارت صدق میکنه

اینجوری خودت بهتر معنی خوابتو میفهمی

یادم نمیاد  چن روز  پیش دیدم

بهش فکر نکن

حس میکنم تاثیر غذا بوده

مشابهشو تو یه کتاب خونده بودم

ولی در کل برای خوابای ترسناک و بدت حتما صدقه بده برای خوابای خوبتم همینطور دیگ خیالت راحت باشه

خوابو هر جور تعبیر کنی همون طور اتفاق میفته

ممکنه تعبیر خوب داشته باشه بعد یکی میادو بد تعبیر میکنه و داستان میشه  

اخه چند شب بود پشت سر هم خواب بد میدیدم ممنونم❤

نگران نباش صدقه بده فقط

قبل خوابم ایت الکرسی بخون حفاظ ایجاد میشه دیگ خواب بد نمیبینی یدونه هم بخونی کافیه دو دقیقه طول میکشه

من ظهر اگ بخوابم  ممکنه خواب ترسناک بیبینم   چون ایت الکرسی یادم میره بخونم