2777
2789

کیا تجربشو دارن؟چه جوری بود؟ ترسیدین یا نه؟

ی جای ترسناک داریم میریم البته یکی از دوستام اشناست با فضاش و داستانشو میدونه و شاید کمتر بترسیم ولی حالا شما رفتین چجوری بود ترسیدین خیلی یکم بهم بگین توش گدشت بهتون؟

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

من با همسرم یه بار رفتم توی کیش خییلی ترسناک بود طوری که وسطش انصراف میدادن همه...

اما شهر خودمون یه بار با دوستامون رفتیم انقدر مضخررررف بود بیشتر خندمون گرفته بود😑😑😑

در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی حال میده😂 من دوبار رفتم دفعه اول اصلا ترسناک نبود دفعه دوم سناریوش فرق میکرد خیلی بد بود

خیلی خطرناک نیست؟

اولین باری که رفتی ترسناک بود؟

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
من با همسرم یه بار رفتم توی کیش خییلی ترسناک بود طوری که وسطش انصراف میدادن همه... اما شهر خودمون ی ...

مینونم بپرسم شهرتون کجاست؟

خیلی خطرناک نیست؟  اولین باری که رفتی ترسناک بود؟

نه بابا یهو لامپا خاموش میشه بعد روشن شد میبینی جن جلوت وایساده

دفعه اول نترسیدم دفغه دوم با اره برقی میوفتاد دنبالت اونش خیلی بد بود😂

خب که چی 
در موردش  توضیح بده یعنی کجا؟

منظورم اینه ترسناک بود چیکار میکردین و اینا چون دوستم میگه من از ترس نزدیک بود تب کنم و عرق کرده بودم

نه بابا یهو لامپا خاموش میشه بعد روشن شد میبینی جن جلوت وایساده دفعه اول نترسیدم دفغه دوم با اره بر ...

همه جا اینجوریه؟😂چون اخه از ی نفر دیگه هم شنیده بودم