2777
2789
عنوان

راه نرفتن کودک ۱۴ ماهه

485 بازدید | 13 پست

فقط به درو و دیوار میچسبه بلند میشه می ایسته قدماشم روی پنجست خیلی با احتیاطه  بیشتر دوست داره بالا بره از همه چیزه نردبون و پلکان تو کار عمودیه تا افقی

خانم های با تجربه دیر نیست به نظرتون؟ دکتر لازمه یا مهلت بدم بهش بازم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هربچه ای یجوره حالا دختر من یکسالگی راه رفت ولی یکی میبینی یکمو زیادداره

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟

اره حتما ببرش  ممکنه کوتاهی تاندون پا باشه یا مشکل حسی داشته باشه  یا کمبود ویتامین. ولی خب نگران هم نباش اگر چک کردی و مشکلی نداشت مدام با روغن شترمرغ پشت پاش و زانوهاش چرب کن و ی کفش سبک پاش کن راه میفته کم کم

همتا اسم خـودمه♥

دختر من ۱۵ماهگی راه افتاد.

تا ۱۸ ماهگی فرصت هست و طبیعیه. بعد از ۱۸ اگه راه نرفت ببر دکتر

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
دختر من ۱۵ماهگی راه افتاد. تا ۱۸ ماهگی فرصت هست و طبیعیه. بعد از ۱۸ اگه راه نرفت ببر دکتر

راه نرفتن اره اما اینکه رو پنجه میره خوب نیست باید حتما مطمئن شه مشکلی نداره بعد صبرم کنه اوکیه بچه من کلا دو سالگی راه افتاد ولی خب من چک کردم مشکلی نداشت از تنبلیش بود از بس بغلش میکردم رو پنجه هم راه نمیرفت

همتا اسم خـودمه♥

پسر من ۱۴ ماهگی تازه چهار دست و پا رفت قبلش سینه خیز میرفت بردم پیش دکتر مغز و اعصاب اطفال معاینه کرد گفت مشکلی نداره

تو ۱۷ ماه بود که راه افتاد

نگران نباش یه ورزشی دکتر به من گفت بهت میگم براش انجام بده

بچه را بخوابون رو زمین کف پاشو از مچ تا کن به سمت ساعد همین جوری که نگه داشتی ۲۰ بار زانو شو خم و راست کن بعد برو سراغ پای دیگه

روزی ۳ بار این کارو انجام بده

راه نرفتن اره اما اینکه رو پنجه میره خوب نیست باید حتما مطمئن شه مشکلی نداره بعد صبرم کنه اوکیه بچه ...

اره رو پنجه ممکنه طبیعی نباشه، رو پنجه رو ندیدم که گفته بود.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم