2777
2789

منابع جامع و کامل هرسه حیطه عمومی اختصاصی و تخصصی آموزش پرورش برای استخدامی آموزگاری بصورت فایل پی دی اف با کیفیت از صفحات کتاب اسکن شده رنگی کسی خواست تا براش بفرستم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاپ پاییز 1402 هست به همراه آزمون 1402

سلام

چجوری میفرستین؟پولی هست؟

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

منابع وکتابو که کانالا رایگان میدن سوالات پرتکرار ومهم وپاسخاشون پولین.بااین وقت کم تست بهتره

انتشارات چارخونه به صورت ساده و روان توضیح داده مطالبو و اینکه پاسخ تشریحی تست ها رو هم زده هر مبحث براش تست داره

از طریق تلگرام ایدی بدین بفرستم والا پولی نه ولی اگه راضی بودین هزینه اینترنتشو بدین فقط در حد سی هز ...

ای دی رو مطمعن نیستم

ولی بزنین به فارسی سهیل مهدی نیا ببینین بالامیاره همچین ای دی برام بفرستین

اگه بدردم خورد حتما پرداخت میکنم چراکه نه ممنونتونم میشم

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

ای دی رو مطمعن نیستم ولی بزنین به فارسی سهیل مهدی نیا ببینین بالامیاره همچین ای دی برام بفرستین اگ ...

نیاورد بالا همچین اسمی رو

به ای دی تلگرامم پیام بدین یه حیطشو بفرستم خوشتون اومد بقیه هم بفرستم

moni1371@