2777
2789
عنوان

تو خواب جوابمو دادن

176 بازدید | 17 پست

دیشب باز یاد خاطرات بد چندماه پیش افتادم که بعضی از افراد با خبرچینی باعث جدایی من از خواستگارام و دعوای شدید خانواده ها شدن

به شهید ابراهیم هادی گفتم ، دیدی هیچکی منو دوست نداره و دیگران نمی زارن من کسی داشته باشم و همیشه تنهام، من دوستت دارم شهید تو منو دوست داری😭

خوابیدم و تو خواب بهم گفتن سوره رعد ( دشمن)

صبح سرچ کردم ببین چی درآومد

فروشگاه آنلاین عطر و ادکلن ویولت لیدی، محصولات اورجینال با نازلترین قیمت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد دلت پاک بوده🥹🥹

نه این شهید بی جوابت نمی ذاره، می خوای امتحان کن از وقتی شناختمش شده داداش جدیدم

ان شاالله بهترین قسمت نصیبت بشه  دیرتر ازدواج کنی و خوشبخت بشی مهم هست ...

ممنونم عزیزم 💖 انشاالله هر چی خدا بخواد در کنار شادی من

نه این شهید بی جوابت نمی ذاره، می خوای امتحان کن از وقتی شناختمش شده داداش جدیدم

خوشبحالت چه دل پاکی داری 

برای منم دعا کن 

اسم.م مهسا هستش 

حالم خیلی بده 

شوهرم خیلی تهمت میزنه اذیت میکنه دیگه بریدم 

طلاق بگیرم زندگیمو باختم 

بمونم عمرمو باختم 

خودکشی کنم اون دنیارو باختم

واقعا نمیدونم چیکار کنم😭😭😭😭

خوشبحالت چه دل پاکی داری  برای منم دعا کن  اسم.م مهسا هستش  حالم خیلی بده  ش ...

دورت بگردم، تا داداش ابراهیم هست تا امام حسین هست چرا این فکرها کنیم، واست دعا می کنم انشاالله شوهرت سرعقل بیاد

بیا داخل کانال ایتا اسمتو بده به ادمین کانال هر شب بالای ۲۰۰ نفر زیارت عاشورا می خونن به نیت هشت نفر

https://eitaa.com/ebrahim_babak_navid_keramaat

خوشبحالت چه دل پاکی داری  برای منم دعا کن  اسم.م مهسا هستش  حالم خیلی بده  ش ...

انشالله زندگیت درست میشه برات صلوات میفرستم🤍

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱