سلام من ۸ماهم بود که بابام خودکشی کرد چون زن وزندگیشو دوست داشت اما مادرم اذیت میکرد وهمیشه خونه پدرش قهر بود حتی وقتی که منو باردار بود، مادرم یه اخلاق خاص وخیلی عصبی هست،اون موقع درخواست طلاق داد که قبل طلاق پدرم خودکشی کرد،پدرم توشکرت پتروشیمی کار میکرد وحقوق بابام رسید به مادرم،که نصف حقوق برای خودم بود، اما اون از بچگی تاوقتی که ازدواج کردم یه ریال هم به حسابم واریز نمیکرد درحد لباس که همیشه هم نمیخرید،بقیه حقوق رو پسانداز میکرد به حسابش واز ۱۲سالگی هرموقع بحثمون میشد بهم میگفت از خونم برو بیرون، یه بار منو از درسالن خونه انداخت بیرون درو قفل کرد که نیام داخل وگفت ازخونم برو بیرون منم هیچکسو نداشتم وازبچگی باخانواده پدرم قطع رابطه شد نمیشناختمشون خیلی ناراحت بودم یکی از شیشه درسالن رو شکستم اینقدر عصبانی شد زنگ زد ۱۱۰که داره خونمو خراب میکنه😔 حتی وقتی که مامور اومدش گفت این که بچس فکرکردم بزرگه!!!! بعد توسن ۱۴سالگی مادربزرگ پدریم دنبالم گشت وپیام کرد وبعد چند ماه عمم منو برای پسرش خواستگاری کرد اما نه کار داشت نه وضعیت خوبی داشت اما مادرم منو قانع کرد که باهاش ازدواج کن منم در سن ۱۵سالگی ازدواج کردم بدون هیچ جهیزیه ای، مادرم با پویایی که داشت زمین خرید وساختش، چندسال پیش بهم گفت من تنهام شوهرتو راضی کن بیاین پیشم بشینین ماهم رفتیم اما ۲سال اینقدر سختی کشیدیم که خونه پدرشوهرم نکشیدم، به درودیوار خونش حساس بود هرروز چکش میکرد که چرا پسرت رودیوار خط انداخته چرا براش تفنگ آبی گرفتی دیوارای حیاط روخیس میکنه گرفت تفنگ آبی روقایم کرد بعد مدتی هی میگفت از خونم برین بیرون بعد یه خونه رهن کردیم وبار کردیم، بعد یه مدت شوهر معتاد گرفت که فقط ۵سال از من بزرگتره پسره وکارت حقوق رو دستش میداد ته اینکه مشکلاتی شد ودعواش کردم طلاق گرفت، الان اومده با مرد پولداری ازدواج کرده که خونه به اسم مامانم کرده وحقوق آقای بالاست، یه ماه پیش مامانم بهم گفت خونه قبلیم که از حقوق بابام خریده بود روبنامت میکنم چون من خونه ندارم، اما الان زده زیرش میگه نه این خونه برام عزیزه به نامت نمیکنم اگه برات اتفاقی بیوفته بمیری چی، بعد اون خونه از دستم میره اخه کدوم مادری به فکر مردن بچش میشه اونم فقط همین بچرو داشته باشه، خیلی دلم شکسته احساس میکنم هیچکسو ندارم اینم شانس من نه از پدرم نه از مادرم نه برادر وخواهرم هم دارم که دردودل کنم باهاشون😭😭😭😭چیکارش کنم همچین مادریو؟؟؟
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.