2777
2789

من یه فلش ۳۲ گیگابایت خریدم بسته بندی شم کاملا سالم بود وقتی بازش کردم و به گوشیم وصل کردم دیدم چند تا پوشه  اهنگ داره که هیچ کدوم از اهنگ هاش باز نمیشن یه فیلم یه اهنگ ریختم داخلش باز نکرد خراب بود😑بنظرتون پس میگیره؟

درمان تنبلی تخمدان و مشکلات هورمونی اصلاح سبکه این سندرم بخاطر سبک زندگی غلطی که برای بدن انسان طراحی نشده بوجود میاد  پیج نیلوفر اصلاح سبک رو کامل توضیح داده حتما حتما ببین  @niloofarpcossupprt 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این بود ولی خب بازش کردم الان

درمان تنبلی تخمدان و مشکلات هورمونی اصلاح سبکه این سندرم بخاطر سبک زندگی غلطی که برای بدن انسان طراحی نشده بوجود میاد  پیج نیلوفر اصلاح سبک رو کامل توضیح داده حتما حتما ببین  @niloofarpcossupprt 

ببین، هر فایلی کپی میشه، روش راست کلیک کنی، تاریخی که فایل روش ریخته نشون بده، و مطمئنا تاریخش برای قبل خریدته، بگو، اینو من نریختم. اینم خرابه، از روی تاریخ مشخص میشه. اگر اذیت خواست بکنه، بگو پس مجبورم زنگ بزنم اتحادیه و 124 و اینا

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
ممطمئنی پوشه آهنگ بوده؟ شاید اطلاعات خود فلش بوده؟ اگه دست دوم بود برو قشنگ پرت کن تو روی فروشنده..

اره اهنگ بود که باز نمیشد الان اسکرین میزارم

ببین، هر فایلی کپی میشه، روش راست کلیک کنی، تاریخی که فایل روش ریخته نشون بده، و مطمئنا تاریخش برای ...

تاریخ زده مثلا برای ۲۰۲۱ اینا 

ببین، هر فایلی کپی میشه، روش راست کلیک کنی، تاریخی که فایل روش ریخته نشون بده، و مطمئنا تاریخش برای ...

ممنون عزیزم فکر خوبیه