2777
2789
عنوان

جاریم ….😔

232 بازدید | 12 پست

بچه ها خیلی ناراحتم دلم داره میترکه من نامزدم ولی خانواده همسرم مدلشونه الاکلنگی ما دوتا عروس و دوست داشته باشن یعنی اکه من بالام اون پایینه اگ اون بالاس من … حالم دیگه بهم میخوره ازین رفتاراشون نمی‌دونم چیکار کنم تا حالا همش دنبال منو خانوادم بودن حالا از وقتی بچه اون دنیا اومده همش اونو میگن همه جا با اون هماهنگ میکنن اما منو نمیگن چیکار کنم بنظرتون دلم میشکنه 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حوصله ای داری که با خانواده شوهر رفت و آمد کنی و جایی بری

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

با دوست داشتن خانواده شوهر میخوای چیکار.خودتون زندگی رو تلخ میکنید برا خودتون

اخه جاریم ب شدت دختر حسودیه ازاینکه خوشحال میشه از بی احترامی ازم ناراحت میشم و اینکه من نامزدم نباید بهم اینجوری بی احترامی کنن

خوب شما نامزدی عروس جدیده میبردن اینور اونور به همه نشونت بدن دیگه تموم شده کارشون   اون زایمان کرده به کمکشون نیاز داره وبخاطر بچه دورش میچرخن 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
ولی اخه چرا باید اینجپری باشه چرا باید دل شکست 

خب نوبت شما هم جاریت دلش میشکنه این به اون در 😁

باید رو خودت کار کنی با این رفتارا دلت نشکنه 

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

اخه دلیل میشه منو کلا بذارن کنار ؟؟ و فقط باااون هماهنگ کنن؟ خب ب منم بگن

مگ تو باید به اونا وصل باشی وابسته اونا باشی یه روزی به این تاپیک وحرفات میخندی 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭