2777
2789

سلام،بچه ها من شاغل

بخاطر شرایط مالیمون مجبورم کار کنم,بخدا اصلا هم برام راحت نیست

ساعت ۵ صبح بیدار میشم میرم سرکار ،محل کارم تا خونمون ۲ ساعت راه و ترافیک داره

داغون شدم،همیشه توی مسیر برگشت کلی توی تنهایی هام گریه میکنم،از بس قسط داریم باید برم،یه پسر ۸ ساله دارم،که ظهر ساعت ۲ سرویس میاره میزاره خونه مادرشوهرم تا ساعت ۶ که من برسم بردارم بیارم خونه

ما از صفر زندگیمونو شروع کردیم،یعنی بدون یه هزارتومنی کمک مالی از طرف خانواده ها,الان هم به لطف این گرونی ها هیچی نداریم،همش وام میگیریم واسه پول پیش خونه

الان ۵ ماهه که بچه ام ظهرا میره خونه مادرشوهرم همش غر میزنه،درصورتی که بچه ام اصلا شیطون نیست 

دیروز دیگه داشت جلو عمه ی شوهرم میگفت که بچه رو میزارن و از این داستانا،منم دیگه ناراحت شدم,گفتم فکر کردید منم بدم میاد مثل شماها بشینم تو خونه بهترین آرایشگاه‌ها رو برم و بهترین ماشین زیر پام باشه،خوب اگه ناراحتی به پسرت بگو زندگی رو تامین کنا که این حال و روز من نباشه

بخدا خجالت هم نمیکشن،از صبح تا شب دارم میدوم،همین دیروز جاریم با ماشین جدیدش اومده بود،بعد من مثل بدبختا حسرت همه چیز به دلم مونده،حتی یه هزارتومنی از حقوقم واسه خودم برنمیدارم

همه خانوم های خانوادشون توی بهترین رفاه و آسایش دارن زندگی میکنن بعد من دارم بار زندگی به دوش میکشم تیکه هم میشنوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت چی گفت

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

انشاالله روزهای سخت میگذره تو تلاشتو بکن خدا میبینه و کمکت میکنه از این روز ها خاطره اش میمونه

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه هشت ساله میتونه چهارساعت تنها بمونه تا شما برسی اموزشش بده و بدار خونه بمونه کوچولو که نیست کلاس دومه

هیچ کس شرایط کسی رودرک نمیکنه همیشه یه جوری کاروزندگی کن که اگه اذیت هم میشی بی منت باشه و بقیه نفهمن چی به چیه

وندونن چطور میگذرونی و برنامه ریزیت چیه وروی مستاصل و ناامیدتو نبینن 

الان فکر کردی اونا یا بقیه بهت چی میگن ؟بشین خونه بذار گردنش خرد بره کار کنه و از این شعارا ولی شوهرت اگه زورش بیشتر از این میرسید که میکرد یه دست هم این روزا برای بیشتر مردم  بیصداست 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

آفرین خوب جوابشونو دادی

جایی دیگه اگ هست بزارش پسرتو

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

ببخشید عزیزم

خودتون رو دادین به شوهراتون

بشین خونه خانمی کن جونش دربیاد بره کار کنه

فکر میکنی به جایی برسه ازت تشکر میکنه یا ازت تشکر میکنن؟؟؟

نخیر جانم میگن خودمون رسیدیم

بشین بجه ات و نگهدار وظیفه اونه نه تو.وقتی نمیفهمن کار نکن