2777
2789

سلام عزیزم صبحت بخیر برای سرفه بچه دم کرده لاله خروس خوبه از عطاری ها بگیر من دخترم خیلی سرفه. میکنه شبا توخاب از اون میدم بهش بهترشده و اینک دستگا بخار حتما روشن کن ،عناب دم کن بده بخوره،چهار تخم خیلی خوبه با شیر قاطی کن،ودانه به رو داخل اب ولرم بزار مث چایی بذار دم بکشه بده بخوره، ی کاره دیگ ام اینک یه سنگ کوچیک رو قشنگ بشور بعد بذار رو شعله بخش کن بذار داغ بشه بعد ک داغ شد بنداز نوی شیروچهارتخم بده بخوره واز عطاری عنبر نسار بگیر دود کن مث اسپند 

من دخترم انقد سرفه میکرد ک میگفت مامان دلم دردمیکنه باایناخوب شد دارو گیاهی همیشه معجزه میکنه درکنارش داروهای دکتر بردی هم بده انشاالله ک زود خوب بشه 

تنها چیزی ❣که رگهامو گرم نگه میداره ❣دیدنِ خندین لب‌های توعه ..!❣تو همیشه بخنددخترقشنگم..!❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نشاسته و پودر بادام با هم یا نشاسته جدا شیربادام هم جدا؟

هم جدا میشه بهش بدی هم با هم ترکیب کنید من هر وقت دخترم سرفه داره یه قاشق نشاسته تو استکان با کمی آب سرد حل میکنم بعد تویه استکان دیگه دوتاقاشق پودر بادام با اب جوش حل میکنم بعد میریزم روی نشاسته هم میزنم بهش میدم هم گلوش آروم میشه هم تا چند ساعت سرفه هاش بند میاد