۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
خب معلومه مواد سفید میکنن تو پوست تا رنگ و بکشه بیرون
من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریهی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
خب همونه من از آرایشگرم برای ریموو پرسیدم گفت اگه من برات انجام بدم جاش میمونه لیزر میگن خوبه اون جاش نمیمونه
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
نه من اونجا تازه داشتم میکرو میکردم برای آینده ازش پرسیدم ولی از آشناها لیزر کرده کاملا پاک شده
نمیدونم دیگه حالا من شنیدم لیزر بهتر از اونه آخه لیزر یک جلسه نیس سه چهار جلسست