2777
2789
عنوان

از دست مادر همسرم خسته شدم

5448 بازدید | 189 پست

از اول ازدواجم دخالت کرده همسرم همیشه روز میره اکثرا تا شب سر کار هست و دنبال کار و خرید خونه و اینا تا میخاد منو بیاره خونه پدر مادرم راهم زیاد نیست حدود چهل دقیقه راهه مادرش میگه نرید یا میگه راه پر خطره یا میگه شب نرید امروز بریدم جواب دادم 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

وای دقیقا مشگلی ک من با خانواده همسرم داشتم مادرش انتظار داشت ما اصلا خونه نریم بمونیم خونه اونا یا مثلا همسرم میرفت سرکار ۵روز اینا گیر میداد ک تو و بچت باید بیاید پیش ما بمونین و اگ میخواستم برگردم باهام دعوا میکردن چقدر حالم بد شد یاد اونموقع افتادم

I’m happy 😆 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمام بدنم از استرس میلرزید فکر کنید دوازده ساله با این منوال زندگی کردم امشب براش پیامک زدم چه طور پسرتون هر روز میره کار و دانشگاه صبح میره شب میاد راهشم بیشتره خطر نداره چون من برم خونه پدرم مادرم خطرداره؟نوشتم خسته شدم از استرس بزارید زندگی کنم نوشتم من مثل بقیه شانس ندارم مادر پدرم هر روز بیان خونم (اخه مادر پدرم اصلا خونم نمیان فقط من میرم ولی مادرشوهرم هر روز خونه خواهرشوهرمه )

تمام بدنم از استرس میلرزید فکر کنید دوازده ساله با این منوال زندگی کردم امشب براش پیامک زدم چه طور پ ...

خوب گفتی 

شوهرت پشتت هست 

اون چی گفت 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

وای دقیقا مشگلی ک من با خانواده همسرم داشتم مادرش انتظار داشت ما اصلا خونه نریم بمونیم خونه اونا یا ...

الان خونه مادرمم از بس قیافم تو همه  بقیه متوجه شدن به خدا تولد دخترمه خواهرم بعد دو سال اومده ایران اومدم تولد بچمه کادو خریدن 

خوب گفتی  شوهرت پشتت هست  اون وی گفت

حتی نیومد سلام کنه ما رو گذاشت جلو درمون رفت خواهرم بابام دویدن جرو در بیا شام بخور گفت نه 

اخه مادرش چند بار گفت من چشم به در نگرانم تا برسی خونه 

الان خونه مادرمم از بس قیافم تو همه  بقیه متوجه شدن به خدا تولد دخترمه خواهرم بعد دو سال اومده ...

عزیزم نزار هیچ کسی ذره ای داخل زندگیت دخالت کنه و خونه خانوادت مدام برو در حد معقول چرا بخوای بخاطر دخالت دیگران خودت و خانوادتو محدود کنی

I’m happy 😆 
 حتی نیومد سلام کنه ما رو گذاشت جلو درمون رفت خواهرم بابام دویدن جرو در بیا شام بخور گفت نه& ...

چه بیشعور هم خودش هم مادرش یعنی بعد دوازده سال نفهمیده بچه نیست 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

حتی نیومد سلام کنه ما رو گذاشت جلو درمون رفت خواهرم بابام دویدن جرو در بیا شام بخور گفت نه& ...

بنظرم خیلی حس بدیه ک حرف شنوی داره ازشون کاش حداقل اون پشتت میبود

I’m happy 😆 
حب مادرشوهرت از کجا میفهمه شما کجا میرید چرا توضیح میدین واسش هیچی نگید یواشکی برید اصلا اجازه دخالت ...

اکثرا یواشکی میایم زنگ زد همسرم بهش گفت داریم میریم هی گفت خطرناکه نرید فردا برید دیگه بریدم بهش پیام دادم جوانیم و هدر دادین من زندگی نمیکنم فقط دارم میگذرونم 

تازه بعد دنیا امدن بچم خیلی بهتر شده اگر قبلا بود منو نمیورد که 

چه بیشعور هم خودش هم مادرش یعنی بعد دوازده سال نفهمیده بچه نیست 

ببین تازه بعد دنیا اومدن بچم بهتر شده ولی همسرم یه جورایی حق داره مادرش فوق العاده تو مخیه استرس وجودش و تزریق میکنه به آدم فکر کن ماه پیش بچم و برده کنار پنجره شب تاریکه بیرون و نشون بچه یک سال و نیمه میده میگه شب بیرون نری اگر شب بری بیرون سگ میخورتت 

میخاد همیشه رییس باشه 

الان زنگ زدم بهش گریه کردم گفتم خسته شدم دستام داره میلرزه گفت دیگه جواب تلفن مادرمم نده اگر اذیتت میکنه حرفاش