2777
2789
عنوان

شوهرم معتاد به گل هست چ کارکنم

1794 بازدید | 26 پست

بچه ها معتاد به بنگ گل هست چ کارش کنم خیلی پرخاش گری میکنه همیشه روزی چند بار میکشه نمیدونم تهش چی میشه چ عوارضی داره کسی میدونه راهنماییم کنه احتمالش هست دیوونه بشه یکی بهم گفت دیوونه میشن کسایی مصرف میکنن

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

گل نکشیدم ولی شنیدم شنگول میشن و میخندن و دقیق میشن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بده این  لعنتی 

تقریبا همه جوونا درگیرن 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)

نژاد های مختلف داره.هر نوعش یه فاز رو میده ب شخص،ولی چون وارد خون نمیشه و فقط مغز رو درگیر میکنه اگه بطور مداااوم استفاده بشه باعث فراموشی های سطحی میشه. نیم ساعت بیشتر اثر نداره

۵ روز نکشه از سرش میفته ولی عصبی میشه پرخاش میکنه طبیعیه بعد چن روز اوکی میشه

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

شوهر دوستم تو خونش پرورش میده واسه مصرف خودش 😑 اون دیگه نوبره 

مگه میشه وای راستی شوهر من چندتا دونه گذاشته بود لای دستمال گفت اینا گل پیچکه گفتم ا ه بکاریمشون تو گلدون گفت ن باید تو باغچه باشن داد به برادرش بردشون میشه گل بودن

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
شوهر من میگه از نوجوونی مصرف میکردم

😑😑🤦🏻‍♀️ 

مگه قبل از ازدواج تست اعتیاد نمی‌گیرن؟

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

مگه میشه وای راستی شوهر من چندتا دونه گذاشته بود لای دستمال گفت اینا گل پیچکه گفتم ا ه بکاریمشون تو ...

نه اون تو گلدون کوچیک کاشته بود خودم دیدمش یه بار 

بعد شکلش هم مثل پیچک نیست تو نت سرچ کنی برات میاد اگه ماری جوانا منظورت باشه 

بحث با احمق ممنوع 🤚