2777
2789
عنوان

حتی مشاورم باهام قهر کرده..‌.💔

293 بازدید | 13 پست

نمیدونم چرا،دیگه جواب پیامامم نمیده،رغتم پیشش جواب سلاممو خیلی خشک داد،البته مشاور مدرسه رو میگما....

اونکه میدونست افسردگی دارم،چرا اینحوری کردددد؟

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
شاید به نظرت اینجوری میاد یا کاری کردی  یا کاری که گفته رو انجام ندادی

چیزی یادم نمیاد،ولی من گناه دارم بخدا،اون تنها کسی بود که میتونستم باهاش درددل کنم....اون بهم توحه میکرد،آرومم میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا،ولی از وقتی درددل نکردم باهاش،چوث دیوونه ها شدم،مامانم همش میگه چته؟،انگار تشنه ی توجه و ...

شاید چون وابستش شدی برات خوب نیست ایشون این راه رو پیش گرفته 

باید خودت به خودت کمک‌گنی

شاید چون وابستش شدی برات خوب نیست ایشون این راه رو پیش گرفته  باید خودت به خودت کمک‌گنی

من واقعا تشنه ی محبتم،نیاز دارم با یکی درد دل کنم،واسه یکی مهم باشم،وگرنه واسه بار پنجم دست به خودکشی میزنم،ایندفه یه روش تضمینی

من واقعا تشنه ی محبتم،نیاز دارم با یکی درد دل کنم،واسه یکی مهم باشم،وگرنه واسه بار پنجم دست به خودکش ...

بی خیال بابا 

چرا برا دیگران مهم باشی

تو باید برا خودت مهم باشی نه اویزون

اگر به خودت اهمیت بدی اعتماد به نفس داشته باشی و به خودت برسی و تو همه سطوح خودت رو بکشی بالا اون وقت بقیه هستن که دنبال تو می افتن و ازت توجه و محبت میخوان 

یه دوره سختی داره مثل ترک اعتیادآور باید پاک‌بشی خودتو بکشی بالا

حالا مثلا خودت رو بکشی تضمینی هم افتادی مردی . نهایتش تا ۴۰ روز برات دل میسوزونن و تموم ...تو میمونی و عذاب ابدی که الان نمی فهمی ینی چی 

ولی اگر روی پای خودت باشی چند سال دیگه ات دیدنی میشه

من خودم از خیلی سال پیش شاید ده پانزده سال پیش چند تا دفتر دارم تموم میشه میرم بعدی غصه ها و درد هام و خوش حالی هام که گوش شنوا واسش ندارم یا روم نمیشه جایی بگم توش می نویسم خالی که شدمادامه میدم 

الان که قدیمی هاررومیخونم که چه غصه های الکی و گریه ای مدامی داشتم از ته دل خندم میگیره چون الان دعدعه هام عوص شده

بی خیال بابا  چرا برا دیگران مهم باشی تو باید برا خودت مهم باشی نه اویزون اگر به خودت اهمیت ...

آه خب خیلی آمیزونم،هی دنباله بهونه بودم باهاش حرف بزنم...

واسم مهم نی مردم غصه بخورن یا نخورن،مهم اینه که من دیکه نیستم

آه خب خیلی آمیزونم،هی دنباله بهونه بودم باهاش حرف بزنم... واسم مهم نی مردم غصه بخورن یا نخورن ...

متاسفانه برعکس فکر میکنی بقیه نیستن اونی که هست فقط تویی

جسمت مثل یه لباسه که در میاری از تنت .خودکشی جوریه که انگار کثیف ترین و چرا ترین و بدترین لباست رو برای همیشه همیشه انتخاب کردی

من دنبال این نیستم تورو از خودکشی دور کنم

چون این یه دوره سنی و به خاطر هرمونهاست 

هر کسی هم یه مدل دنبال توجه هست 

باید تو دوستت و خانواده دنبالش باشی بعد هم ان شاءالله همسر و زندگی 

حالا بازم هر طور دوست داری ادامه بده 

فقط بد ترش نکن

متاسفانه برعکس فکر میکنی بقیه نیستن اونی کل واسه فقط تویی جسمت مثل یه لباسه که در میاری از تنت .خود ...

هر کاری کنم گند میزنم،بهتره خودمو بکشم تا همه از دستم راحت شن.... دیگه آویزون کسی نباشم

هر کاری کنم گند میزنم،بهتره خودمو بکشم تا همه از دستم راحت شن.... دیگه آویزون کسی نباشم

کلا چپه فکر میکنی ها 

میخوای برعکس هم زندگی کنی

خوب دختر خوب تلاش کن . تمرین کن . کار کن . سعی کم بقیه رو بیشتر درک‌کنی تا گند نزنی بهشون و اذیت شدن کنی .

بیکار نمون کارهای مفید انجام بده .درس نمی تونی بخونی یه سری کارهای ساده بکن

یه روز آشپزی کن 

یه گل کوچیک بکار و نگهداری کن

بی این و اون گیر نده 

از بقیه گلایه نکن

توقع نداشته باش و خودت به کارهات و زندگیت برس

ورزش کن 

تفریح کن 

کتاب بخون 

فیلم ببین 

خلاصه ی همه اینا سعی کن مفید باشی.قزعا اینجوری بقیه از بودنت لذت میبرن و حال خودت خیلی بهتر میشه

کلا چپه فکر میکنی ها  میخوای برعکس هم زندگی کنی خوب دختر خوب تلاش کن . تمرین کن . کار کن . سع ...

تلاش کنم که چی؟تهش میخام موفق بشم و نهیتا پولدار بشم،تهش که چی؟تهش هممون میمیریم،چه فایده داره؟چرا باید خودمو اذیت کنم،چرا باید تلاش کنم؟

تلاش کنم که چی؟تهش میخام موفق بشم و نهیتا پولدار بشم،تهش که چی؟تهش هممون میمیریم،چه فایده داره؟چرا ب ...

اخی گلم 

فرق ۱۶. ۱۷ سال زندگی تا ۵۰ . ۶۰ .۷۰ سال خیلیه

زندگی موفقیت درآمد و پول نیست فقط

زندگی تجربه لحظه هایی که حاضری تمام پولت رو بدی تا به دست بیاری حتی جونت رو اینجا مردن ارزش داره

یه چیزهایی رو شاید الان داشته باشی که قدرش رو بدونی یا حتی الانم نداشته باشی

مثل بغل کردن پدر مادر که شاید روزی نباشن 

همین داشتن عزیز ترین ها مثل خواهر و برادر

مثل داشتن پاک‌ترین عشق های دنیا.

مثل اولین لحظه ای که بچه ت  رو میزارن بغلت 

مثل خنده هایی که اون قدر عمیقه که جاش سالها ردی قلبت میمونه

مثل وقت هایی که از خوش حالی اشک می ریزی

شاید خیلی هارو نفهمی

باور کن تو معنی مرگ‌رو هم‌نمی فهمی 

من از ته دلم با تو حرف زدم 

با یادآوری روز های تلخ و شیرینم لبخند رو لبمه و خداروشکر میکنم با این که خیلی بنده بد و حرف گوش نکنی ام خیلی هوامو داشته و دستمو گرفته

راستش فکر کردن به مرگ هم خیلی جرات میخواد تو حتما خیلی قوی هستی 

من‌که توانایی روبه رویی با اینو ندارم 

خارج از اتفاقات ترسناک مرگ دلم برای عزیزانم میسوزه بعد از من حتنا سختتون میشه مامان و بابام همسرم و پسرام

با این که همشون منو یادشان میره ولی همون اوایل شاید خیلی اذیت بشن 

اگر بخوام باهات درد و دل کنم من دلم میخواد یه جای آروم مثل خونم و تو بغل همسرم البته وقتی خونم حسابی تر و تمیزه بمیرم و اصلا دلم نمیخوادحتی جنازم برای کسی باعث زحمت بشه 

دلمم نمیخواد درد و رنج و مرگ هیچ‌کدوم از عزیزانم رو ببینم به نظرم من طاقت این یکیو واقعا ندارم