2777
2789
عنوان

مجبورم بهش خیانت کنم... 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 21 پست

چرا امشب همه حالشون خرابه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
تلاشمونم همینه قرارامونم همینه من نمیخوام ولش کنم به این پسره هم میخوام جواب رد بدم فقط دارم گری ...

نه نه اصلا عزیزم اگه پسر خوبیه از دست نده میتونی بری با کسب ازذواج کنی ک خونه داشته باشی ولی اخلاقش باهات نخوره 

آروم باش گریه چیه اصلا همچین کاری نکنیااااا 

ی لحظه غفلت یک عمر پشیمانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم داره از خودم بهم میخوره حس میکنم یه ادم لجنم ک داره خیانت میکنه😭😭😭 میدونن  میدونن دوس ...

چه خیانتی بابا خواستگاره ،فوقش بهش میگی دلم جای دیگه س

اذیت نکن خودتو

ببین خانواده بد بچه ش رو که نمی‌خواد ، فکر می‌کنه این مورد مناسبتره

نه نه اصلا عزیزم اگه پسر خوبیه از دست نده میتونی بری با کسب ازذواج کنی ک خونه داشته باشی ولی اخلاقش ...

نمیدونم چیکارکنم

این چن روزو چطور. تحمل. کنم

انقد ضایع بود رفتارم امشب قشنگ فهمید یه چیزیم هست گفتم هیچی نیست

چه خیانتی بابا خواستگاره ،فوقش بهش میگی دلم جای دیگه س اذیت نکن خودتو ببین خانواده بد بچه ش رو که ...

واقعا خیانت نیست؟ 🥺اینک چن وقت باهاش حرف بزنم؟ و بعد بگم به هم نخوردیم؟ 

نمیدونم چیکارکنم این چن روزو چطور. تحمل. کنم انقد ضایع بود رفتارم امشب قشنگ فهمید یه چیزیم هست گفت ...

😊😊عزیزم چند سالته اینجا نمیتونی بگی درخواست میدم پی وی بگو 

منم این دوران و گذروندم