اصلا این اشتباه رو نکن فقط حرکاتی که طب فیزیکی بهت میگه رو انجام بده من با دیسک کمر تازه کلاس آب درمانی رفتم داغون تر شدم بعد دکتر گفت نباید انجام میدادی اون حرکات رو
اما تمرینات شما باید حتما تحت نظر مربی حرفه ای باشه ک با توجه به مشکلاتت برنامه بده
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند ساله خیلی دلم میخواد برم باشگاه رو فرم بیام ولی از دیسکم میترسم یعنی منم میتونم؟
خیلی خیلی باید مراقب باشی
تمرینات شما تحت نظر مربی خوب باشه ک تحصیلات اکادمیک داشته باشه
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
یعنی نریم بهتره؟ اخه تو باشگاه دیدم دو نفر دیسک دارن ولی چندماهه میان ورزش
به نظر من نرو شما دیسکت در چه وضعیه خفیفه ؟ پاره شده؟
حتی دیسک خفیف باید حرکات که میزنی تحت نظر طب فیزیکی باشه وگرنه میتونه دیسکت رو خیلی بدتر بکنه. اگه تناسب اندام برات مهمه من خودم تو این مدت با رژیم غذایی و قدم زدن تو آب استخر وزنم نرماله
شما تو باشگاه یا اطرافیانتون دیدین دیسک داشته باشن و چند سال ورزش کنن و براشون مشکلی پیش نیومد ...
من دیدم با دیسک گردن و زانو درد ورزش میکنن
اما خیلی تحت مراقبت و شرایط خاص
دیسک کمرم مهره ۲ ۳ بیرون زدگی داره . هرازگاهی درد دارم ولی شدید نیس . قد و وزنمم نرما ...
من چند ماهی دیسکم خفیف بوده و اطلاع نداشتم شغلم پرستاری بود و کار سنگین داشتیم که همون باعث شد دیسکم کامل پاره بشه یه سال عذاب کشیدم اما حالا خداروشکر بهتره . حرکات باشگاه معمولا سنگینه شما اول برید پیش دکتر طب فیزیکی که تعیین بکنه چه ورزش های میتونید انجام بدید بعد هم پیش آدم معتبر متخصص حرکات اصلاحی بهتون ورزش بده نه هر مربی باشگاهیی